Onun anasını s.......m!

TFF eski başkanı Mahmut Özgener, teknik takibe takılan Ahmet Çelebi ile yaptığı telefon görüşmesinde Galatasaray eski 2. başkanı Işın Çelebi için küfür dolu ifadeler kullanıyor

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Onun anasını s.......m!
Savcılığın Ahmet Çelebi'ye yaptığı sorgulamada TFF eski Mahmut Özgener ile 9 Mart 2011'de yaptığı telefon görüşmesi de gün yüzüne çıktı. Görüşmede şu diyaloglar geçiyor: AÇ: Şu süreçte sen de, Levent de özellikle Lütfi de uzak durun bu Aziz'den.

AZİZ'LE KONUŞURKEN YALNIZ OL!
AÇ: Sen Aziz'le telefon görüşmesi yaparken etrafında kimse olmasın. MÖ: Ben çok temkinliyim sen merak etme sabahtan benim aklımda o sen şey yapma. AÇ: Ya çok kritik bir konu yani o yüzden ne olur bunu böyle yap. MÖ: (Işın Çelebi'yi kastederek) Göreceksin bir gün düşsün yanıma onun anasını s....m! S.....m ben Mahmut Özgener değilim. AÇ: Hak etti i..e.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.