Yüzde 60 Lucescu

Takımın sorunlarını daha önce yaşamış bir ismi getireceğini söyleyen Aysal, Lucescu için kesenin ağzını açmaya hazır... Terim 2. planda tutulurken, Gerets şu anda düşünülmüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2011 Güncelleme 23 Nisan 2011, 00:00
Yüzde 60 Lucescu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da 14 Mayıs'ta yapılacak Genel Kurul'da başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal, teknik direktör sorununu çözmek için uğraş veriyor. Takımın problemlerini daha önce yaşamış bir ismi göreve getireceğini söyleyen Aysal'ın listenin ilk sırasına Lucescu'yu koyduğu öğrenildi.

AHMETOV CAN SIKIYOR
Geçtiğimiz günlerde Rumen hocayla yapılan ön görüşmede anlaşma şartlarının ortaya çıktığı belirlendi. Luce'ye yıllık 4 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerecek olan Aysal yönetimi, Shakhtar'a da ödenmesi gereken 3 milyon Euro'luk tazminatı kabullenmiş durumda. Fakat Shakhtar Donetsk Başkanı Ahmetov'un Luce'yi bırakmaya yanaşmaması can sıkıyor.

DÜRÜST, TERİM'İ İSTİYOR
Aysal'ın yönetiminde 2. başkanlık yapacak olan Ali Dürüst ise Fatih Terim için ısrarını sürdürüyor. Dürüst'ün tecrübeli teknik adamla bir araya gelmesi bekleniyor. Alınan bilgilere göre yeni hoca yüzde 60 Lucescu, yüzde 40 Terim olacak. Gerets ise şu anda düşünülmüyor.