0 / 0ºC

Riquelme seferi

River Plate ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Roman Riquelme, mayıs ayında kesin cevabını verecek.

takvim.com.tr / 18.04.2010 10:43 FOTOMAÇ SPOR
Gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için kolları sıvayan Trabzonspor, River Plate'in dünyaca ünlü yıldızı Roman Riquelme'yi transfer etmek için harekete geçti.

Arjantin kulübünde sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcu ve menajerinin, bordo-mavili kulübe "Mayıs ayında kesin cevabımızı veririz" dediği öğrenildi.

Onu dünya tanıyor

Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle Arjantin Ligi'nde 21 maçta forma giyebilen ve 3 gol atan Riquelme, 2002 ile 2007 yılları arasında İspanya Ligi'nde Barcelona ve Villareal'de forma giymiş ve dünyanın tanıdığı önemli isimler arasındaki yerini almıştı. 31 yaşındaki '10 numara'nın Trabzonspor'a "Evet" yanıtı verebileceği dile getirildi.







tüm haberler

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

ANA SAYFA | GÜNCEL | EKONOMİ | SİYASET | DÜNYA | SPOR | YAŞAM | KÜLTÜR SANAT | SAKLAMBAÇ | TELEVİZYON | ASTROLOJİ | YAZARLAR
YAZI DİZİSİ | SAĞLIK | EMLAK & OTO | TEKNOLOJİ | TATİL & TURİZM | E-GAZETE | GALERİ | ARŞİV | KÜNYE | GİZLİLİK BİLDİRİMİ | RSS
Copyright © 2003-2012 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.