Yıldırım: Ondan vazgeçmem

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'dan, 'Hedef adam' İspanyol golcü Daniel Güiza'ya tam destek geldi.

Giriş Tarihi 08 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 08 Mart 2010, 13:16
Yıldırım: Ondan vazgeçmem

İÇİNDEKİLER

Kariyerinin en kötü günleri geçiren İspanyol golcü için yönetimden "Gelen teklifleri değerlendirelim" önerileri yükseldi. Ancak "Ona güveniyorum" diyen Yıldırım son sözü söyledi: Gerekirse tribünde oturur. Ama kesinlikle satmam.

İŞTE FENERBAHÇELİLER'İN İSTEMEDİĞİ ADAM!


FENER'E DÜNYA YILDIZI GELİYOR

AMAN GALATASARAYLILAR DUYMASIN


Fenerbahçe'de en çok tartışılan isim o... Gün geliyor ıslıklanıyor, gün geliyor taraftar bağrına basıyor... Ancak ne yönetimin ne teknik ekibin ne de taraftarın beklentilerine cevap veremediği kesin... Peki Avrupa'dan da talipleri olmasına karşın Daniel Güiza'nın takımda kalmasının sebebi ne?

Sarı-Lacivertli kulüpte bu sorunun cevabı '1 numara'yı işaret ediyor. Özellikle Lille maçı sonrası tribünlerin tepkileri nedeniyle sahayı ağlayarak terk eden İspanyol oyuncunun en büyük güvencesi, başkan Aziz Yıldırım...

Güiza'nın son dönemdeki formsuzluğu ve kaçırdığı gollerin ardından konunun yönetim içinde masaya yatırıldığı öğrenildi. İspanyol yıldız için kulübe gelen 6-7 milyon Euro civarındaki teklifleri hatırlatan yöneticilerin "Zararın neresinden dönülürse kardır. Teklif varken Güiza'yı satalım" önerisi, Yıldırım'a iletildi.

RIDVAN DİLMEN'İN HAYRAN OLDUĞU FUTBOLCU


'KİM NE DERSE DESİN'
Ancak Fenerbahçe Başkanı, İspanya Gol Kralı olduktan sonra 14 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek takıma kattığı Okçu'ya sahip çıktı. Güiza'nın kalitesine inandığını ve golcülüğüne güvendiğini belirten Yıldırım'ın, "Kim ne derse desin Güiza'ya inancım tam. Ondan asla vazgeçmem. O paralara bırakılacak bir oyuncu değil. Gerekirse tribünde oturur, ama kesinlikle Güiza'yı satmam" sözleri, yöneticileri de şaşkına çevirdi. (Habertürk)