Fenerbahçe'de taarruz başlıyor

Sportif Direktör Aykut Kocaman bu akşam Başkan Yıldırım'la bir araya gelecek. Daha sonra Suarez için Ajax'la masaya oturmak için Hollanda'ya uçacak. Problem yaşanırsa son istikamet Brezilya olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2010 Güncelleme 11 Ocak 2010, 08:53
Fenerbahçe’de taarruz başlıyor

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'de golcü transferi için artık geri sayım başladı. Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın Ajax'lı Luis Suarez'in işini bitirmek için Hollanda'ya gideceği öğrenildi. Kocaman, hem Ajax kulübüyle hem de Uruguaylı futbolcunun menajeriyle masaya oturacak. F.Bahçe 10 milyon Euro'luk bonservis ücretini indirmeye çalışacak. Harekat öncesinde Aykut Kocaman bu akşam Başkan Yıldırım ile bir araya gelerek yol haritasını gözden geçirecekler. Önder'in kadro dışı bırakılmasından sonra stoper transferi için Daum'un 2 isim önerdiği gelen haberler arasında.

HUNTELAAR ÇOK ZOR!
F.Bahçe Yönetimi ve teknik direktör Daum, heyecanla Suarez ile ilgili haberleri beklerken, bu futbolcunun alternatifinin de Brezilya'da olduğu bildirildi. Geçtiğimiz ay Brezilya'ya gittiği bildirilen Kocaman'ın bu ülkede daha önceden izleyip beğendiği 2 forvet oyuncusunun olduğu ancak bu futbolcuların isimlerinin sır gibi saklandığı belirtiliyor. Bu arada Milan'da forma giyen Hollandalı golcü Huntelaar'ın bonservis bedeli ise 15 milyon Euro civarında. İtalyan kulübünün bu futbolcu için indirime yanaşmadığı ve Huntelaar'dan bu yüzden vazgeçildiği bildirildi.

ORGANİZASYON FARKLI AMA ALEX AYNI
Süper Lig'de 13 maçta 7 gol, UEFA Avrupa Ligi'nde 6 maçta 3 gol, Süper Kupa finalinde de Beşiktaş'a 2 gol atan Alex, dün gece kupadaki Eskişehir maçını da boş geçmedi. Brezilyalı yıldız, bu sezon 21 resmi maçta 13 gol attı.

FENER GRUPLARDA YENİLGİYİ UNUTTU
F.Bahçe son 4 sezonda Türkiye Kupası grup maçlarında yenilmedi. Sarı- Lacivertliler, 2005/06 sezonunda evinde G.Antep'e 2-0 yenilmiş ama kalan maçları kazanarak gruptan çıkmıştı.

ANKARAGÜCÜ EDİZ'İ VERMEYE HAZIR!
F.Bahçe, resmi siteden 'Ediz'le ilgilenmiyoruz' açıklamasını yapmasına rağmen, A.Gücü Başkanı Ahmet Gökçek, "Ediz'e karşılık Burak Yılmaz artı para istedik" ifadesini kullandı. Gökçek, "Burak'ın kiralık oynadığı Eskişehir'den de izin almamız gerek" dedi.

IVESA'NIN HATASI PAHALIYA PATLADI
Alex'in kazandığı penaltı öncesi Ivesa Alex'e çalım atarak topu uzaklaştırmak istedi. Ancak araya zekice giren Alex topu Özer'e attı. Özer Ivesa'yı geçip şutunu atacağı sırada Ivesa tarafından düşürülünce F.Bahçe penaltı kazandı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LİG'İN GURBETÇİ FUTBOLCULARI


SÜPER LİG'DE GELENLER-GİDENLER

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ

FENERBAHÇE'NİN EFSANE FUTBOLCULARI

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI