Sokağa çıkma yasağı

Yönetimin aldığı yeni kararlara göre futbolcular bundan sonra izinsiz adım bile atamayacak ve herkes gölge gibi izlenecek. İşte F.Bahçe'nin anayasası:

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2009 Güncelleme 09 Aralık 2009, 12:58
Sokağa çıkma yasağı

İÇİNDEKİLER

1- GECE GEZMELERİNE SON
Güiza, Kazım ve Önder Turacı'nın gece alemlerinden sonra Sarı-Lacivertli yönetim futbolcuların gece kulüplerine gitmesini yasakladı. Bundan sonra Sportif Direktör Aykut Kocaman gece futbolcuları tek tek denetleyecek.

2- YEMEK BİLE ARTIK İZİNLE
Evli futbolcular akşam eşleriyle birlikte yemeğe gidecek ise mutlak Sportif Direktör Aykut Kocaman ve yardımcısı Hasan Çetinkaya'dan izin isteyecek. İzin almadan giden futbolculara ağır para cezası uygulanacak.

3- BEKARLARA ÖZEL KAMP
Bekar futbolcular maçtan 2 gün önce Samandıra'da kampa girecek. Önemli maçlarda bu kamp süresi değişebilecek. Yine bekar futbolcular maçtan sonra Samandıra'ya dönecek ve yine kamp yapacak.

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ YABANCILARI!

4- SAHADA TARTIŞMAK YASAK
Saha içinde hiçbir futbolcu asla birbiriyle kavga etmeyecek. Oyuncular maç içinde birbirlerinin uyarmasına dikkat edecek. Eğer bu konuda bir sorun çıkarsa takım kaptanları olaya anında müdahale edecek.

5- AİLE BAĞLARI GÜÇLENECEK
Samandıra'da belirli zaman aralıklarıyla çeşitli yemek organizasyonları düzenlenecek. Takım kaptanları Alex de Souza, Semih ve Emre takım içindeki arkadaşlığı güçlendirmek için daha çok zaman harcayacak.

UEFA YILIN EN İYİLER KİM? FOTO-HABER İÇİN TIKLAYIN

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

FUTBOLDA SKANDALLAR!


SOYUNAN SPORCULAR!

BEDAVA SAMBACILAR

TÜRK FUTBOLUNUN UNUTULMAZ ORTASAHALARI!