Gecenin şifresi 3JK!

Beşiktaş'ın Liverpool hezimetine gönderme yapan Fener'in yıldızı, Kartal'ı ateşledi... Başkan Demirören'e "Kazım'a en iyi cevabı sahada vereceğiz" diyen Siyah-Beyazlılar, F.Bahçe'yi üçledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2009 Güncelleme 22 Kasım 2009, 12:45
Gecenin şifresi 3JK!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın F.Bahçe'yi 3-0 yenmesinde en büyük etkenlerden biri Kazım'ın önceki gün Siyah-Beyazlı ekibi küçümseyici sözler sarfetmesi oldu. Kendisine ait twitter hesabında İngilizce olarak yayınladığı mesajda ezeli rakiplerinin 8-0'lık Liverpool mağlubiyetine göndermede bulunan Fenerbahçeli oyuncu, Beşiktaş'ı "8JK" diye tanımlayarak, "Beşiktaş'ı parçalayacağız. Bunun için gerisayım başladı" diye görüş bildirmişti.

DERBİDEN KARELER İÇİN TIKLAYIN

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİNDEN UNURULMAZ KARELER

BÖYLE BİR FUTBOL COŞKUSU GÖRDÜNÜZ MÜ?

KAZIM'A 3JK'YI GÖSTERDİK!

Kazım'ın küçümseyen ifadeler kullanmasıyla hırslanan Siyah-Beyazlı oyuncular, başkan Yıldırım Demirören'e de "Kazım'a gerekli cevabı sahada vereceğiz" diyerek zafer sözü verdi. Fener'e 3 gol atan Beşiktaşlı oyuncular, böylece hem 4 maçtır İnönü'de yenildikleri rakiplerinden intikamını aldı hem de başkana verdikleri sözü tuttu. Kaptan İbrahim Üzülmez ise maç sonu "Kazım, 8JK'yı değil, 3JK'yı gördü" dedi.

KALEYİ GOLE KAPATTILAR
Ligde bu sezon 6 golle en az gol yiyen takım olan Beşiktaş bu özelliğini derbi maçta da sürdürdü. Siyah-Beyazlılar ayrıca Kasımpaşa maçından sonra kalesinde gol yüzü görmedi.