Roma'da transfer zirvesi!

Sevgilisi Sinem Kobal'la birlikte Çizme'ye uçan genç yıldız, menajer Ahmet Bulut'un da katıldığı buluşmada, kendisini isteyen Roma yönetimiyle transfer pazarlığı yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2009 Güncelleme 16 Kasım 2009, 10:38
Roma’da transfer zirvesi!

İÇİNDEKİLER

Birçok Avrupa kulübünün transfer gündeminde olan Galatasaray kaptanı Arda Turan dün bir İtalyan deviyle masaya oturdu...

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

Dün öğlen saatlerinde sevgilisi Sinem Kobal'la birlikte apar topar Çizme'ye uçan milli futbolcu, kendisini ısrarla isteyen Roma Kulübü'yle pazarlık masasına oturdu. Arda'nın İtalyan yöneticilerle tanışma yemeği yediği ardından da transfer görüşmesi yaptığı gelen haberler arasında. Yaklaşık iki saat süren görüşmeye menajer Ahmet Bulut'un da katıldığı öğrenildi.

SİNEM KOBAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Roma, İstanbul'a gelecek
Görüşmede paranın konuşulmadığı fakat Roma'lı yöneticilerin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip Galatasaray'la masaya oturacağı ifade edildi. İngiltere veya İspanya'da oynamak isteyen Arda'nın da Roma'nın ilgisi karşısında oldukça etkilendiği belirtildi. Genç yıldızı sadece Avrupa'da zirveye oynayan bir takıma satacağını her seferinde söyleyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın gelecek iyi bir teklif sonrası nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor. Arda, İngiliz Arsenal ve İspanyol Barcelona'nın da listesinde yer alıyor.

ARDA TURAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Roma'da aşk başkadır!
Arda Turan, Roma'l yöneticilerle İtalya'da yaptığı görüşmeye, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Sinem Kobal'la birlikte gitti. İkilinin Roma'da alışveriş yaptığıda öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK SPOR AYAKKABILARI İÇİN TIKLAYINIZ!