İspanyollar Güiza'ya geliyor!

Cadene Ser Radyosu, Villarreal ile Atletico Madrid'in Güiza'yı almak için Aralık ayında F.Bahçe'nin kapısını çalacağını, bundan haberdar olan İspanyol golcünün ise bu fırsatı kaçırmak istemediğini iddia etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2009 Güncelleme 16 Kasım 2009, 10:38
İspanyollar Güiza’ya geliyor!

İÇİNDEKİLER

GUİZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe'deki geleceği tartışma konusu olan Güiza ile ilgili iddialara dün bir yenisi daha eklendi. İspanyol Cadene Ser radyosu, Villarreal ile Atletico Madrid kulüplerinin, Güiza'yı transfer etmek için Aralık ayında Fenerbahçe'nin kapısını çalacağını açıkladı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

Her iki kulübün de Sarı-Lacivertli kulübe önereceği bonservis miktarının 10 milyon Euro'dan az olmayacağı da belirtildi. 2010 Dünya Kupası'na Amerika Kıtası'ndan gidecek son takımı belirleyecek maçta Uruguay deplasmanda Kosta Rika'yı 1-0 yenerken, rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladı. Maçın tek golünü 23. dakikada Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Lugano kaydetti. Karşılaşmanın 53. dakikasında Kosta Rika'dan Randall Azofeifa ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. Bu maçın rövanşı 18 Kasım'da Uruguay'da oynanacak.

F.Bahçeli taraftar gruplar ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak Kasımpaşa ve A.Gücü maçlar nda Saracoğlu Stad çevresinde toplanarak varl klar n hissettirmeyi ve bu şekilde destek vermeyi planl yor. Kendisine gelen tekliflerle ve ayr lma planlar yla ilgili olarak İspanyol bas n - na aç klamalarda bulunan Daniel Güiza'nin yönetim taraf ndan ciddi şekilde uyar ld ğ da ortaya ç kt . İspanyol futbolcu, hakk ndaki spekülasyonlar devam etse de art k kendisi direkt olarak aç klamalarda bulunmuyor.

YÖNETİM FİKİR DEĞİŞTİREBİLİR

Türkiye'de yeteri kadar takip edilmediğine ve bunun da kariyerini olumsuz etkilediğine inanan Güiza'nın da ayağına kadar gelen bu fırsatı kaçırmak istemediği bu iki kulüpten birinde forma giymeyi kabul edebileceği de ifade edildi. Özellikle de Villarreal'in forvet sıkıntısı çektiği biliniyor. F.Bahçe Yönetimi, geçtiğimiz günlerde "Güiza'nın takımdan ayrılacağı haberleri doğru değil" açıklaması yapmış olmasına rağmen, gelecek teklifi beğenirse ya da fiyat yükselirse bu transfere onay verebileceği de gelen haberler arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK SPOR AYAKKABILARI İÇİN TIKLAYINIZ!

DAUM'A ENKE TEPKİSİ
Alman basınına "Enke 2003'te hiç kimseye söyleyemeyeceğim bir şey anlattı ve F.Bahçe'den ayrıldı" diyen Daum'a Almanya'da büyük tepki var. Enke'nin yakın arkadaşı Jörg Neblung "Enke'yi kısa zaman aralığında da olsa tanıyan insanlar olmuştur. Gerçekçi olmayanları da var. Daum'un, Enke'nin Fener'deki kariyeri ile ilgili söyledikleri gibi. Daum'un söyledikleri utanç vericiydi" dedi.

HASTANEDE SABAHLADI!
Alex'in 2 günlük tatilinin kötü başlayıp kötü bittiği ortaya çıktı! Alex'in baldızı önceki gün havuzda ayağı kayınca düştü. Önceki gece Brezilyalı futbolcu, soluğu Acıbadem Hastanesi'nde aldı ve sabaha karşı evine gelebildi. Alex'in baldızının ayağında çatlak belirlendi.

YÖNETİMDEN UYARI ALDI!
Kendisine gelen tekliflerle ve ayr lma planlar yla ilgili olarak İspanyol bas n - na aç klamalarda bulunan Daniel Güiza'nin yönetim taraf ndan ciddi şekilde uyar ld ğ da ortaya ç kt . İspanyol futbolcu, hakk ndaki spekülasyonlar devam etse de art k kendisi direkt olarak aç klamalarda bulunmuyor.