Fener'e Carew teklifi

Adı eski kulübü Beşiktaş'la anılan John Carew yeniden Fenerbahçe'nin gündemine girdi. Sarı-Lacivertliler'in forvet aradığını öğrenen Per Flod, 30 yaşındaki yıldızı önerdi. Yönetim, Daum'un kararına göre yanıt verecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2009 Güncelleme 12 Kasım 2009, 10:54
Fener’e Carew teklifi

İÇİNDEKİLER

Güiza'yı ocak ayında gönderip forvet transferi gerçekleştirmek isteyen Fenerbahçe yönetiminin elindeki golcü listesi giderek büyüyor... Daha önce Luca Toni, Roman Pavlyuchenko ve Luis Fabiano ile temasa geçen Fenerbahçe'de bu kez de John Carew sesleri yükseliyor. Norveçli yıldızın menajeri Per Flod'un Aston Villa'da mutsuz olan futbolcusunu Sarı-Lacivertli yönetime önerdiği belirlendi. Yönetimin bu teklife vereceği yanıt merak ediliyor. Güiza'yı ocak ayında gönderip forvet transferi gerçekleştirmek isteyen Fenerbahçe yönetiminin elindeki golcü listesi giderek büyüyor...

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

Daha önce Luca Toni, Roman Pavlyuchenko ve Luis Fabiano ile temasa geçen Fenerbahçe'de bu kez de John Carew sesleri yükseliyor. Norveçli yıldızın menajeri Per Flod'un Aston Villa'da mutsuz olan futbolcusunu Sarı-Lacivertli yönetime önerdiği belirlendi. Yönetimin bu teklife vereceği yanıt merak ediliyor.

LUCA TONİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YILDIRIM ÇOK İSTİYOR
Başkan Aziz Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde teknik direktör Daum'la bir araya gelerek forvet transferi ve John Carew teklifini masaya yatıracağı öğrenildi. Geçtiğimiz yıllarda da 30 yaşındaki golcüyü transfer etmek isteyen fakat yüksek maliyet nedeniyle bunu başaramayan Başkan Yıldırım'ın Carew'e sıcak baktığı herkes tarafından biliniyor. Daum'un yönetime vereceği yanıt, transferin kaderini belirleyecek.

DAUM ÇOK ÜZGÜNDÜ
Alman kaleci Robert Enke'nin vefatına en çok üzülen isimlerin başında Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum geldi. Çok samimi olduğu Alman kaleciyi Sarı- Lacivertli takıma transfer ettiren Daum'un ağzını dünkü idmanda adeta bıçak açmadı.

ENKE'NİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SANTOS DÖNÜYOR
Tatili fırsat bilerek ülkesine giden Fenerbahçeli Andre Dos Santos'un yarın İstanbul'a gelerek çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Sambacı, Milli Takım kadrosuna çağrılmamıştı.

DOS SANTOS'UN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ