Diego Lugano şoku!

Adalesinde yırtık tespit edilen Uruguaylı yıldız eğer riske edilip oynatılırsa, "1 ay sahalardan uzak kalma riski" ile karşı karşıya

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2009 Güncelleme 22 Ekim 2009, 13:56

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'de Lugano'nun sakatlığı kara kara düşündürüyor. Adalesinde yırtık tespit edilen Uruguaylı futbolcunun bugünkü Steaua Bükreş maçında riske edilmemesi bekleniyor. Özellikle G.Saray maçı için düşünülen Lugano'nun bu zorlu derbide de oynaması durumunda sahalardan 1 ay uzak kalma riskinin bulunduğu ve adalesindeki yırtığın uzun bir süredir bulunmasına rağmen yeni teşhis edildiği belirlendi. Daum'un bu gelişme sonrası nasıl bir yol izleyeceğe merakla bekleniyor.

F.BAHÇE-G.SARAY DERBİSİNİN SONUCU NE OLUR? ANKETİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

ŞEN'DEN KEITA UYARISI
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, Galatasaray'da en çekindiği oyuncunun Keita olduğunu söyledi. Karşılaşmanın çok gollü geçeceğini öne süren Ali Şen, "Keita iyi gününde olursa işimizin çok zor olduğunu düşünüyorum. Bizden özellikle Volkan, Lugano, Bilica ve Cristian çok iyi bir futbol sergilemeli. Yenildikten sonraki ilk maç önemlidir. Onun G.Saray'a rastlamasından mutlu değilim" dedi.

ALEX'TEN MORAL
Fenerbahçe'nin Brezilyal futbolcusu Alex tak m arkadaşlar na moral verdi. Sakatl ğ nedeniyle bugünkü maçta forma giymeyecek olan Brezilyal futbolcu, "Ben oynamasam da bu maçtan galibiyetle ayr lacağ z" dedi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...


DEV DERBİ GEZER'İN
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak dev derbiyi Bünyamin Gezer yönetecek. Kahramanmaraş Bölgesi hakemlerinden olan 37 yaşındaki polis memuru Bünyamin Gezer kariyerinde ilk kez bir Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde düdük çalacak.

23 EKİM CUMA:
20.00
Trabzon-Kayseri: Cüneyt Çakır

24 EKİM CUMARTESİ:
16.00
Bursa-Büyükşehir: Koray Gençerler
20.00 Eskişehir-Beşiktaş: Tolga Özkalfa

25 EKİM PAZAR:
15.00
Kasımpaşa-Denizli: Yunus Yıldırım
15.00 Manisa-Antalya: Bülent Yıldırım
15.00 Sivas-Gaziantep: Hüseyin Göçek
15.00 D.Bakır-Gençlerbirliği: Fırat Aydınus
20.00 F.Bahçe-Galatasaray: Bünyamin Gezer