Boğaz Köprüsü!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2014 Güncelleme 18 Nisan 2014, 01:26
Boğaz Köprüsü!

İÇİNDEKİLER

Dünyayı, bölgemizi, komşularımızı, enerji hatlarını, geçiş üslerini, trafiği, para hareketlerini, sermaye değişikliklerini anlamadan bu bölgede OYUN KURMAK hiç mümkün değildir! Türkiye'nin önemini bize hiç ama hiç öğretilmeyen içeride dağıtılan rollerden çok rahat anlayabiliriz!
Tabii bunu yapabilmek için kafa konforumuzu bozup, fabrika ayarlarımızı çöpe atmalıyız! Bize öğretilen, ezberletilen YANLIŞLARDAN BÜYÜK DOĞRULAR çıkarmayı bir kenara bırakmalıyız!
Anadolu insanının tarihin hiçbir döneminde devletiyle sorunu olmamıştır! Her kahvehanede devleti eleştiren insanlar görebilirsiniz! Hatta her sokakta, her otobüste! Bu, insanların devletine karşı olduğunu göstermez! Zaten ilk tehlikede hepsi göğüslerini siper eder! Bunun onlarca örneği vardır! Bizde bilinmeyen, devletin anlamakta zorlandığı yer YUKARISIDIR!
Devlet düne kadar bununla ilgilenmezdi! YUKARISI dediğim yani İŞ DÜNYASI, BASIN, PARA SAHİPLERİ ıskalanırdı!
Ağır bir şey söylemek istemem ama TÜRKİYE'nin karşısına dikilenler bu enstrümanları kullanan insanlardı! Tabii hepsi DİN, VATAN, BAYRAK, İMAN diyordu!
Zaten operasyonlar böyle yürürdü!
Örnek mi? ÇOOOOK!
Mesela, yakın tarihe kadar Türkiye'de MAOCULUK diye bir akım vardı! Bu akımın içine girenlere baktığınızda maalesef ne Çin'le, ne MAO ile ilişkisi olmayan çok insan görülürdü. İnanmadıkları bir rüzgarın içindeydiler! Tıpkı bizdeki bir grup SOLcu gibi!
NEDEN? Çünkü bunları yeşerten ve hayata tutunmalarını sağlayan YABANCI GİZLİ SERVİSLERDİ! Batılılar yani!
Klasik SOL'u LONDRA yönetiyorsa karşısına MAOCULUK olarak çıkarılan belki CIA'nın kullandığı bir gruptu! Kim bilir!
Ve bunlar sadece bizim ülkemizde olan şeyler de değildi! Nasıl SOVYET ajanı kendisini saklayıp bir liberali etkisi altına alabiliyorsa, bir CIA ajanı da bir MAO'cuyu kendisine bağlayabiliyordu!
Kraliçe'nin Adamları da SOL'u özenle büyüttüğü çocuklarıyla kontrol edebiliyordu!
Aynı şey DİN kisvesi altında büyüyen ve serpilen yapılar için de geçerliydi! Müslüman görünen birçok yapının içine insanlarımızın saf duygularını kemiren YABANCILAR girmişti! Dün de girmişti, bugün de! Ve bizim devletimiz düne kadar bütün bu olup bitenlere içerideki elektriklenme diye bakardı!
Hiç kafa yormazdı!
Koca koca PAŞALAR yani KURMAY akla sahip olması gerekenler dünyayı LAİKLİK eksenine indirmişti! Her şey bu sihirli kelimeden ibaretti! Siyasetçiler de öyleydi!
Kimse dünyayı okumuyor ve izlemiyordu!
Durum böyle olunca siyasi partilerimizdeki hareketleri de anlamakta zorlanıyorduk! Deniz Bey'in neden gittiği, Kemal Bey'in nasıl geldiği, Devlet Bey'e 10 kasetle ne mesajının verildiğini anlayan çok azdı!
Bizim BOĞAZ'da oturan patronlarımızın da aslında ne istediğine kafa yoran ve misyonlarının ne olduğunu çözmeye çalışan yoktu!
BASIN ve PARA üzerinde zayıftık!
Çok uzun zamandır hem de! Herkesi TC Pasaportu taşıyor diye TÜRK sanıyorduk!
Ama gerçek hiç de öyle değildi!
Ve BOĞAZ'da toplanmaya devam eden patronlar şimdi DIŞARISIYLA birlikte CHP'yi dizayn edip AK Parti'nin, daha doğrusu Başbakan Erdoğan'ın yolunu kesmeye çalışıyorlar... GİZLİ ve AÇIK gündemleri bu! Ankara'da kaybettikleri mevzileri geri almanın derdindeler!
Artık bunu darbe ile, cunta ile, finansal krizlerle yapamayacaklarını anladılar!
Geriye sadece gerçek bir PARTİ haline gelmesi gereken CHP kaldı!
Belki ilk ben yazdım, bilemiyorum!
Ama CHP'de Kemal Bey için zor günler başladı! Deniz Baykal ve Muharrem İnce'nin çıkışları bunun ilk işaretleri! Arkası gelecektir! Çünkü Kemal Bey de içinde doğduğu kabın dışına çıkıp bakmayı bilemedi! "Beni kim neden getirdi?" sorusuna cevap bulamayacağı için muhtemelen giderken de "Ne oldu şimdi?" sorusu havada kalacak! İnanın şu günlerde Londra, New York ve İstanbul hattında etkili kişiler biraraya gelerek "MHP'yi de içine alarak etkili miktarda İslami SOS'la CHP'yi nasıl büyütebilirizi" tartışıyor!
Bütün bunlar için içeridedışarıda buluşuyorlar!
Peki, sizce bunu bizim İSTANBUL sermayesi "LAİKLİK ELDEN GİDİYOR?" diye mi yapıyor?
Elbette hayır! CHP'ye yükledikleri misyonu ne yazık ki CHP'liler de bilmiyor!
Olay çok başka ve uzun!
Anlatmayı deneyelim yine de!
Halen demir çağında yaşıyoruz ve Çin tek başına dünya demir üretiminin 2/3'ünü tüketiyor. Demir filizini ise AAC, Rio Tinto, BHP Billiton ve Brezilya'dan bir firmadan temin ediyor.
Firmaların tamamı Rothschildler'in kontrolünde. Demir filizi akışı durduğunda ise Çin ekonomisi çöker.
Peki ÇİN'i kim bu hale getirip dev yaptı? Çin ucuz işçilik kaynağı! ABD'li bazı işadamları bu şartlardan yararlanmak istedi! Çin ekonomisi, sağlıksız koşullarda çalışan emekçiler ve devletin desteği ile dış ticaret fazlası veren bir numaralı ülke oldu.
Yani 10 liralık mal üretiyor, bunu 20 liraya satıyor, elde kalan 10 lirayı da yani 'kar'ı da mal sattığı ülkelerin bankasında tutuyordu!
Bu para öyle bir hale geldi ki başta ABD olmak üzere bazı BATILI ülkeler BORÇ batağına sürüklendi! İşte bu paraları daha çok YAHUDİ BARONLARIN sahibi olduğu bankalar işletti! Ve zamanla "Bu kadar para bizdeyse biz imparatoruz!" dedi! İşte bu çıkıştan sonra Amerika, Afganistan'a ve Irak'a girdi! Amaç aslında Çin'in ve arkasındaki BARONLARIN büyümesine "DUR!" demekti! Ama öyle de kolay değildi bu iş! ÇİN'in karşısına dikilen güç Türkiye'yi yanına almak zorundaydı!
Ya da Çin, ABD'ye kafa tutacaksa Türkiye'siz olamazdı!
Bizim BOĞAZ'da toplanan kalabalık kimse bilmese de bu BARONLARIN adamlarıydı! Onlarla çalışıyor, onlarla kazanıyorlardı!
Yani laiklik ve Cumhuriyet kimsenin umurunda değildi! Bu, halkı motive etmek için kullandıkları bir sopaydı! O kadar!
Eğer samimi olsalar PARALEL YAPI ile gece gündüz bir arada olmazlardı!
Hatta CHP'yi düne kadar mesafeli oldukları İSLAM'LA bir araya getirmek için gece yarılarına kadar toplanmazlardı! "Katkı olsun" diye de YABANCILARI davet etmezlerdi!
Oslo, Gezi, 17 Aralık, 30 Mart seçimleri hep bu kavganın son şekliydi!
Şimdi CHP'yi değiştirerek gelecekler!
Kendi cepleri için...
MİT Yasası'ndan bu yüzden rahatsızlar!
Düne kadar her oyunları tutuyordu!
Şimdi istihbarat MİLLİ olunca şaşırdılar!
Türkiye'de olan; onların adamlarıyla, bizim adamlarımızın çarpışmasıdır!
Siz kimin bizden, kimin ise onlardan olduğunu çok iyi biliyorsunuz!
Değişime hazırlanan CHP yerli görünümlü yabancı olacak!
Boğaz'daki mesailerin nedeni bu!
Ömründe "Cenaze namazı" kılmamış olanların bu çabasını anlıyorum ve "Boşa uğraşıyorsunuz!" diyorum!