Köşk koalisyonu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2014 Güncelleme 09 Nisan 2014, 01:48
Köşk koalisyonu

İÇİNDEKİLER

Tapelerle, montajlarla, tehditlerle, küfürlerle, böceklerle, dinlemelerle, beddualarla, ananaslarla, rafinerilerle, tespihlerle girilen seçimlerden yine ERDOĞAN zaferle çıktı! Karşısında kurulan koalisyonu net bir şekilde alt etti!
Aslında karşı taraf son 10 güne kadar Erdoğan'ın gideceğini, AK Parti oylarının yüzde 29'lara indiğini düşünüyordu!
Çok özel gezilere katılan, devletin uçaklarında yer alan işadamları da aynı görüşteydi!
Erdoğan gidiyor!
El altından verilen bilgilerde, anketlerde oy oranı yüzde 29'u gösteriyordu! Hatta CHP'lilerle "Yüzde 30'un üzeri sizin, altı ise benim" diye iddiaya girenler bile vardı!
Kendilerinden çok emindiler!
Dediğim gibi bunlar DEVLETİN UÇAKLARINDA yer alan isimlerdi!
Ama öyle olmadı!
Halk onları yanılttı!
17 Aralık darbesiyle Erdoğan'ın götürülmek istendiğini düşündü ve gereğini yaptı!
İşte bu nokta, DEĞİŞİMİN işaretiydi!
Nasıl mı?
Bakın seçimden hemen sonra ROTHSCHILD ve AGNELLI ailesinin sahibi oldukları İNGİLİZ basını, işareti hemen verdi! Sakın bu basını yabana atmayın! 17 Aralık'tan aylar önce BAKANLARA gelecek operasyonu, İKİ BAKANI KORUMA ALTINA ALARAK haber vermişti!
30 Mart'tan sonra ne demişti bu medya...
The Economist (1 Nisan 2014):
Kılıçdaroğlu'nu destekleyen bir milletvekili "Şimdiden Kılıçdaroğlu'nun altına odunları hazırladılar, benzini döktüler, şimdi de kibriti çakacaklar" dedi... Kılıçdaroğlu gidecek.
The Times (1 Nisan 2014): AK Parti ve Erdoğan bir kez daha kazandı. Muhalefet nerede hata yaptığını bulmak zorunda.
Çünkü sonuçlar, Erdoğan'ı daha da güçlendirdi. AK Parti'nin güçlü olmasının nedeni, karşı muhalefetin olmaması...
Financial Times (2 Nisan 2014):
Kılıçdaroğlu'nun çoğunluğu yasadışı olan ses kayıtlarını kullanarak yaptığı seçim kampanyası geri tepti. Bu siyaset çok eskilerde kaldı. CHP de, merkez solda liberal bir toplumu ve hukukun üstünlüğünü savunan, Avrupa tarzı bir sosyal demokrat parti olmalı. Geleceğe odaklanmalı... İşte bu manşetler asla boşuna atılmazdı! Dışarıda bir yerlerde verilen kararların görülmesini ve duyulmasını sağlamaktan başka bir amacı yoktu!
Dün de yazdığım gibi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu hiç bilmiyor ve tanımıyorken bir anda CHP'nin başında bulduk! Ne bir mitingi, ne bir örgüt çalışması ne de bir seçim başarısı vardı! Ama geldi!
Deniz Baykal KASETLE giderken, kaseti hazırlayan AKIL onun yolunu açtı! Haliyle Kemal Bey, yolunu kimin temizlediğini bilemedi! Bilemezdi de zaten! O koltuğa gelir, oturur ve bunu da kendi başarın sayardın! Kural budur! DIŞARISI bunu öyle kurgulardı ki kendinde daha önce hiç fark etmediğin bir gücü keşfederdin!
Oysa Kemal Bey'in misyonu farklıydı!
Ama o bilmiyordu! Kılıçdaroğlu gelir gelmez işe hızlı başladı! Deniz Bey'e ait ekibi temizledi! CHP başka bir şey olmaya başlamıştı! Yılların katı LAİKÇİ, KEMALİST partisi bir anda liderinin duruşuyla başka bir yola girdi! Kemal Bey'e düşen ya da verilen görev CHP'nin MODİFİYE edilmesiydi! Ama kendisi bunu bilmeden siyasi kaygılarla yaptı! Mıntıka temizliğinden sonra kendisinin seçimlerde TEST edilmesi gerekiyordu! TAPELER ve MONTAJLAR, başarı için uygun zemin de hazırlamıştı! Ama olmadı! Tuzağı gören MİLLET, Kemal Bey'in, Erdoğan'ı da Deniz Bey gibi diskalifiye etmesine izin vermedi! "Kasetlere geçit yok!" dedi...
Bu CHP lideri için son şanstı!
Her türlü desteğe rağmen BARONLAR mutlu değildi! Onu getirenler, GERİ DÖNÜŞ alamamıştı! Ama Kemal Bey bu dengeyi bilmiyordu! Elinden geleni yaparak yürüyordu! YETMEZDİ!
Yetmediği dün Meclis koridorlarındaki ÇİRKİN SALDIRIYLA ortaya çıktı!
O GÜÇ Kemal Bey'e "Hadi artık uzatma! Oraya sen kendin gelmedin!
Ne zaman gideceğine de biz karar veririz! Direnirsen sonu kötü olur!"
mesajı verdi! Böyle bir saldırıdan sonra CHP liderinin kürsüye geçip esip kükremesi gerekiyordu! Öyle yapmadı. "Geri adım atmayız. Bir yumruk bizi yolumuzdan döndüremez!" dedi! İki cümleyle ortadan kayboldu!
Oysa olay çok ciddiydi! Ama o gücü karşısına alacak kudreti kendinde göremedi!
Ülkeyi ayağa kaldıracak malzeme önündeyken o arkasını dönüp gitti!
Gitmek zorunda kaldı!
CHP mıntıka temizliği bittikten sonra bambaşka bir PARTİYE dönüşecekti!
Kemal Bey misyonunu tamamlamıştı!
Muhtemelen GİZLİ GENEL BAŞKAN kenarda bir yerde duruyordu! Sadece biz onu göremiyorduk! Kum saati Kılıçdaroğlu için akmaya başladı! Fethullah Gülen'le, HİZMET hareketi ile girdiği ORTAKLIĞIN sonunda başına böyle bir iş geleceğini düşünmek zorundaydı! Ama bizde siyasiler, genelde küçük adımlarla büyük sonuçlar almaya çalışırdı! Ama perde gerisindeki güç çok ama çok akıllıydı!
Buna izin vermezdi! Kemal Bey de önünü göremedi!
Kılıçdaroğlu'nun YUMRUĞU ile Devlet Bey'in "İster AK partili, ister CHP'li, ister MHP'li biri CUMHURBAŞKANI olur ama Erdoğan olamaz, olmasına izin vermeyiz, vermeyeceğiz!" sözleri aynı güne denk geldi!
Zaten 30 Mart öncesi saldıranların asıl hedefi KÖŞK seçimleriydi! MHP rengini ilk belli eden yapı oldu! HİZMET'in ya da PARALEL YAPI'nın tavrı net ortada!
CHP'nin tavrı net olsa da KEMAL BEY yetersiz bulunduğu için değişmesi gerektiğine karar verildi!
Eğer bilmediğimiz başka gelişmeler olmazsa Erdoğan'ı durdurmak için CHP'nin başına BAMBAŞKA BİR ADAYI ÖNERMEK İÇİN bambaşka biri gelecek! (O adayı biliyorum ama şimdi erken!) Erdoğan karşısında daha da kenetlenmiş bu kez öncekinden çok daha AKILLI bir koalisyon bulacak!
Hedef bu!
Çünkü Erdoğan KÖŞK'e CUMHURBAŞKANI olarak değil DEVLET BAŞKANI olarak çıkacak!
Erdoğan'ın yukarı çıkması devletin geri alınmasına da yol açacak!
Kemal Bey, CHP'ye ilk BALYOZU vuran isimdi! Şimdi o yapı yıkılacak ve yerine CHP'lileri de şaşırtacak isimler gelecek! Ve o zaman aslında yakın tarihimizdeki birçok korku ve tehdidin ne kadar yapay olduğunu anlayacağız! CHP'liler bir kez daha şaşıracak! OYUNU kuran ve yazan güç, yeni CHP ile cemaati iç içe geçirecek! Yol arkadaşlığı noterden imzalı ortaklığa dönüşecek! Yumuşayan ve başkalaşan CHP, Erdoğan'ın karşısına şehirli ve milliyetçimuhafazakar kesimleri alıp çıkacak!
Erdoğan'ı son kez yıkmak için gelecekler!
Köşk'ten uzak tutmak için saldıracaklar!
Sürpriz başka aktörleri de yanlarına alacaklar! Bugüne kadar yapamadıklarını şimdi yeni kadrolarla yapmaya çalışacaklar!
Burası Türkiye! Rahat yok!
Bir yanda Erdoğan, diğer yanda bütün mahalle!
Maalesef gerçek bu!
YUMRUKLA start verildi!
Bakalım nerelere sürükleneceğiz!

NOT: Bu kez KÖŞK seçimleri, umduğumuzdan ve şimdiye kadar yaşadıklarımızdan çok daha çetin geçecek!
Çünkü bir başka koalisyon daha kurulmak
üzere! Hepsi birden çullanacaklar!