Derin gırtlak konuşuyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2014 Güncelleme 27 Mart 2014, 01:48
Derin gırtlak konuşuyor!

İÇİNDEKİLER

17 Aralık'tan sonra Türkiye bambaşka bir makasa girdi! Devlet kendisine KAST edenlerle önceden gizliden gizliye götürdüğü BİLEK GÜREŞİNİ, meydanlara taşıdı ve resmen rakibine elense atmaya başladı! Rakibin finale kadar nasıl geldiği bu millet tarafından tam olarak bilinmese de sonuçta devlet son noktada rakibini TUŞ etmek zorunda! Zaten iki şık masada! Ya yenecek, ya yenilip devlet teslim edilecek!
1699'dan beri Türkiye hiç bu kadar mutlu sona yaklaşmamıştı! Yerli-yabancı koalisyonunun oluşturduğu ŞER CEPHESİ her ne kadar hışımla, hınçla, kinle ve kirli hesapla saldırsa da karşılarında KOCA BİR MİLLET sapasağlam durmakta! Devlet kenetlenmiş cevap vermekte!
Tapeler, montajlar, ortam dinlemeleri, restler, ananaslar, istihbarat oyunları arasında gidip gelirken Amerikalı çok önemli dostum, herkesin "Ne çıkacak!" diye merakla beklediği 25 MART'ta sıra dışı bilgiler gönderdi! Bu benim 25 Mart'ım oldu doğrusu...
Washington'da herkesi yakından tanıyan, Başkanlarla çok sıkı dost olmayı becerebilen, Pentagon'da büyük etkisi olan, CIA ve FBI şefleriyle oturup kalkan DOSTUM, Türkiye'deki gerginliği görünce bu kez bana kendisi ulaştı! İnanın hiçbir yerde bulamayacağınız bilgileri paylaştı!
Ben dinlerken de okurken de heyecanlandım!
Günlük koşuşturmalarda, benim de atladığım noktalar olduğunu fark ettim!
Savaşın boyutlarının nereye dayandığını anlatan çok faydalı bir alış-veriş oldu!
Amerika'nın, BEYAZ SARAY'ın nabzını öğrenmiş oldum!
Büyük keyif aldım!
İşte hiçbir yerde bulamayacağınız kadar ÖZEL olan DOSTUMUN Türkiye hakkındaki yansıttıkları...
Bakalım sizler de beğenecek misiniz?
Paralel Yapı, CIA'dan ya da FBI'dan destek alıyorsa bizim MİT ne yapıyor Allah aşkına? Karşı hamleleri olmuyor mu?
İyi yerden başladın! Doğru soru ayrıca... Şu kesin ve net! Türk istihbaratının çok güvendiği ve herkesten sakladığı çok özel biri, Pensilvanya'nın kalbinde! Nasıl MİT içinde Gülen'e çalışan isimler varsa, MİT için Gülen'in hemen yanıbaşında olan istihbaratçılar var! Ve bu isim, MİT'in yıllardır gözü gibi baktığı ve büyüttüğü bir isim!
Eminim MİT'te bile ismini bilen çok kişi yok! "Kim olduğundan haberi olanlar" bir elin parmakları kadar bile değil!
Gülen'e destek veren servisler, bunu araştırmıyor mu?
Araştırmaz mı? Yılardır bu MİT'çinin peşindeler! Çünkü öyle şeyler gizliden gizliye sızıyor ki bunu bir türlü bulamıyorlar! CIA ve FBI özel bir ekip kurdu ve araştırdı! Ama sonuç alamadılar! Sızıntı her daim devam etti!
Yani bir MİT'çinin Pensilvanya'da olduğunu onlar da biliyor?
Tabii tabii... Bu nedenle Gülen, özel ve önemli toplantılarıyla gizemli misafirlerini, oturduğu kampusun dışında ağırlıyor! MİT'çiden korktukları için!
Hatta Gülen'e "Sizin güvendiğiniz İKİ İSİMDEN BİRİ YA MİT'e çalışıyorsa?" diyen birkaç kişi biliyorum! Gülen'in hiç sevmediği soru da bu!
Siz cemaate nasıl bakıyorsunuz? Pek hoşlanmadığınızı düşünüyorum!
Fethullah Gülen için bugün ne düşünüyorsam, 1999 yılında ülkeme geldiğinde de aynı fikirleri taşıyordum.
Ben de değişen bir durum yok! Benim gibi çok insan var!
Neden peki? İslami bir birlik olduğundan söz edenlerin, Las Vegas'ta striptiz bar işletmesini hiçbir zaman anlayamadım.
Nasıl yani?
Gülen'in sahibi olduğu Coral Academy'nin 2 yetkilisi, Las Vegas'ın önemli striptiz barlarından birinin sahibi.
Bu barın geliri de okula aktarılıyor. Ben Müslüman değilim ama DİNİ BİR HAREKET nasıl oluyor da bu paraları kabul edebiliyor! Aklım almadığı için geldiği günden beri ben ve benim gibi çok kişi şüpheyle bakıyor!
Ama Gülen yine de orada çok güçlü değil mi?
Bir kez daha anlatayım istersen!
Fethullah Gülen burada çok güçlü! Eğer dışarıdan gelen biri İSLAM kalkanı arkasında güçleniyorsa ve Amerika buna ses çıkarmıyorsa o isim sadece burada değil dünyanın her yerinde güçlüdür!
Bu kesin mi?
Elbette! Amerika içinde FBI, Amerika dışında ise CIA önemli destek veriyor!
Gülen ve okulları böyle serpiliyor! Bunun aksini söyleyen hiç bir şey bilmiyor demektir! Ankara Büyükelçisi Ricciardone neden "Bir imparatorun devrilişini göreceksiniz!" dedi sence! CIA'nın ve onun arkasındaki gücü bildiği için!
İş dünyasının Gülen'e destek için Pensilvanya'ya geldiğini söylemiştiniz! Durum şimdi nasıl?
Eskisinden çok daha fazla ziyaretçi gelip gidiyor! Birçok önemli AMERİKALI Saylorsburg'a gitti!
Şimdiki görüşmeleri daha da gizli kapaklı! Bunlar açık ve net ortada! Ama anlamadığım Türkiye'nin tavrı!
Nedir o?
Buradaki Yahudi isimler, sık sık Saylorsburg'a gelip gidiyor! Ama aklımın hiç almadığı neden birçok Türk milletvekili ve bakan, Fethullah Gülen'i ziyarete geldi! Oyunu görememiş olamazlar! Gülen geldiğinden beri netti!
Bizler bunu görürken, Türkler'in görmemiş olması akla yatkın değil!
Başbakan Erdoğan "Müslüman" kimliklerine güvenip kapıları açtı! Yanılttılar! İhanet olamaz mı? Öncelikli olarak büyük devletler birilerini kullanır ve sonra bitirir. Bu değişmez kuraldır! Sizin hükümetinizin de onu kullandığını ve günü geldiğinde bitireceğini düşünüyordum. Ancak durum çok farklı çıktı. Ama yıllarca böyle düşündük!
Farklılık derken?
Büyük devlet gibi davranmadınız! Siz onları kullanacağınız yerde, Gülen hükümeti kullandı! Günü geldiğinde de "Şimdi Erdoğan'dan kurtulma zamanı!" diyerek düğmeye bastı! Açıkçası tersi olması gerektiğini savunuyorum! 17 Aralık beni çok şaşırttı! Tersi olmalıydı!
17Aralık hamlesi başarısız oldu ve karşı taraf yara aldı! Bu önemli bir başarı değil mi?
İlk hamleleri çok güçlüydü açıkçası.
Ancak güvendikleri bazı kaleler çabuk düştü. Şimdi durum tersine döndü.
Hükümetiniz ve Erdoğan zararlı çıkacak mı sorusuna ise 'evet' demek zorundayım. Ancak şu anda hükümetin Gülen'den çok daha güçlü bir konumda olduğu kesin. 40 milletvekilinin istifa etmesi gerekiyordu ama olmadı. Bu planlarının şaşmaz parçasıydı!
Yapamadılar! Erdoğan'ın gitmesi için aynı odada toplanan işadamları da şimdi Gülen'i eleştirmeye başladı. Çünkü onlar Gülen'den daha büyük risk aldı. Gülen, Pensilvanya Saylorsburg'dan ayrılırsa gidecek en az 10 ülke bulur. Ancak ona destek veren işadamları için risk, çok daha fazla.
Erdoğan onlara fatura çıkarır mı?
Seçimlerden istediği sonucu aldığında hesabı ilk verecek olanlar bazı işadamları!
Bunlar kendilerini biliyor! MİT de hepsiyle ilgili dosya tutuyor!
Hakan Fidan-Gülen görüşmesini söylemiştiniz! İçeriğine ilişkin bilgi verir misiniz?
Tabii ki!
Çok sevineceğim çünkü herkesin merak ettiği bir konu bu!
MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Gülen'le görüşmek için Amerika'ya geldi! Ancak sanılanın aksine görüşme Saylorsburg'ta olmadı! Bambaşka bir yerde bir araya gelindi! Yani o çiftliğe gelmedi Fidan!
Ne konuşuldu peki?
Fidan çok netti! Gülen'e açık açık FBI ve CIA ile işbirliği yapmamasını söyledi ve uyardı! Bak çok net olarak söylüyorum ki Fidan, Gülen'i Amerika'ya yanaştığı ve onlar adına hareket ettiği için gözlerine baka baka uyardı! Nedeni vardı bu uyarının!
Nasıl bir neden?
Arap Baharı başladığı zaman CIA görevlileri Ortadoğu'da kaçacak delik arıyordu! MİT kimsenin bilmediği büyük jestler yaptı! Bölgede çok güçlü olan Türk istihbaratı, CIA ajanlarını büyük tehlikelerden, ölümlerden kurtardı! İşin en garip tarafı, MİT'ten yardım isteyen CIA ajanlarının tamamına yakınının Gülen'in okullarında çalışıyor olmasıydı!
Yani MİT, Arap Baharı'nın Amerikan kabusuna dönmesini engelledi!

NOT: Bugünlük yerim doldu!
Asıl şoke edici bilgiler yarın!
Bence şimdiden yarınki gazetenizi ayırtın! Pişman olmazsınız!
Benden söylemesi...