Fötr şapkalı konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2014 Güncelleme 13 Şubat 2014, 02:11
Fötr şapkalı konuştu

İÇİNDEKİLER

Kraliçe'nin Adamları'nı okuyucuyla buluşturmak için oradan oraya koşarken çok zaman telefonlardan uzak kaldım.
Birçok dostum ulaşmakta sıkıntı yaşadı! "Beni anlayacaklardır" diye düşünürken FÖTR ŞAPKALI dostum bir adamını gönderip davette bulundu. "Hayır" diyeceğim son insandı... Gün batımında beni Arnavutköy'de teknesinde bekliyordu.
İşleri yoluna koyup söylediği noktaya gittim. Güneş tepedeydi. Baharı kıskandıracak bir havada koyu lacivert ahşap gövdesiyle tekne kıyıya yanaştı!
Elindeki asası, ayakkabılarının rengi ve şapkası tekne ile aynı renkteydi...
Meyve sergisi hazırlamıştı adeta... Yok yoktu!
Oturduk! Uzun zamandır bir araya gelemiyorduk. Daha doğrusu ortalarda yoktu. Kilo verdiğini görünce kendine zaman ayırdığını sandım.
Ama öyle değilmiş! Ukrayna'dan Bosna'ya kadar sorunlu her yere gitmiş. "Koşuşturmaktan iyice zayıfladım" dedi...
Çok keyifli olduğunu görünce son bir ayda yaşananları sordum...
Güldü... "Bunlar ne ki sen daha olacaklara bak!" diye cevap verince dayanamayıp sordum:
* Ne olacak?
Biz Türkler uzun zaman sonra OYUN kurmaya kalktık. Evin içinde olan HAPİS süremiz bitti!
* Ne hapsi?
Londra yani Kraliçe bizim bölgeyle ilgilenmemizi istemezdi! Her kurum söylenmese de onlara bağlıydı! Çok uzun süre mücadele ettik! Şimdi güç bizde! Osmanlı'yı kovdukları her yere girdik! İşe de Kürt kardeşlerimizi yanımıza alarak başladık! Sorun bu!
Son bir ayda yaşananların arkasında da bu gerekçe var!
* Nasıl yani?
Sınırlarımızı genişletiyoruz! Lozan'a rağmen! Kraliçe'nin içerideki ve dışarıdaki adamları bu nedenle uzun zamandır uykusuz! Gidişatı önlemek için çırpınıyorlar...
* Kim bunlar?
Yelpaze geniş... Suriye sınırında yerel halkla iç içe geçen ve kusursuz ARAPÇA konuşan İngiliz istihbaratçıdan Boğaz'daki YALI SAHİBİNE kadar...
* Başka?
Anladım seni... Bak OSLO görüşmeleri İngiliz istihbaratı tarafından YAHUDİ bir organizasyon şirketine verildi! Oradan "iz kalmasın" diye Öcalan'a ve barışa karşı olan Kürtler'in eline geçmesi sağlandı. O kasetler elden ele geçerken birileri Erdoğan'ın ölmesi için gece gündüz dua ediyordu! Hakan Fidan daha o zamandan bu nedenle hedef oluyordu! Ülkeyi büyütmek isteyen herkes hedefti! İlk sırada Başbakan Erdoğan vardı!
Konu bu! Ankara Lozan'daki KONTRATI yırtıp attı! Kabul edemedikleri bu! Maalesef dini gruplar ve Londra'dan emir alan BARONLAR aynı yerde! Askerin etkili bir kısmı da bunlarla birlikte! İstihbarat, polis ve yargıda da durum böyle! Her yerde varlar!
İngilizler'in yıllar yılı kurduğu yapılar bir anda gitmiyor, yıkılmıyor! Devlet sisteminde mühür onlara ait olduğun için kuralların değişmesi hiç kolay değil!
* Ananaslar, rafineriler çıktı ortaya!
Dikkat et hiç yalanlama gelmedi!
Cevap da yok! Çünkü hala Erdoğan'ı indirebileceklerini sanıyorlar! İşlem tamamlanınca konuşmayı planlıyorlar!
Kimi dinleyip izledilerse herkesin kasedi "inandıkları" bir müteahhidin ofisinde toplanmış durumda! Her şeyi biliyor ve izliyoruz!
* Baronlarla diğer gruplar Kürt meselesi yüzünden mi buluştu?
İki tarafın da patronu aynı!
Kasetlerde geçen BÜYÜK PATRON devrede yani! Büyük Yahudi Baron'un elinde Türkiye'nin tapusu var! Bunu kaybetmek istemiyor! Hem de bedavaya hiç razı değil! Uyuttukları ne kadar hücre varsa uyandırıldı!
Şimdi yeni planlarla gelecekler!
* Siz ne yapıyorsunuz?
Mesela BALKANLAR'dan aldığımız binlerce genci eğitip tekrar oraya gönderdik! Herkes rahatsız oldu!
Bütün sokaklarda adamlarımız var!
Bosna'yı da bu nedenle kimin karıştırmak istediğini an be an biliyoruz! Bazen CEVABİ satan bazen de manifaturacı bir kız en hayati bilgileri bizlerle paylaşıyor! Yani sadece içeride değil dışarıda da attıkları adımlar takip ediliyor. Not alınıyor!
* Nasıl gelecekler şimdi?
Askerin içindeki küçük bir grubu kaşımak istedikleri ortada! Ama YARGI onlar için en iyi kulvar! Sen KAPATMA davasından söz ettin! Ama başka hazırlıklar da var!
* Mesela? Şeytanın aklına gelmeyecek planlar devrede! İngiliz, Alman, İsrail ve Suriye istihbaratları ortak iş yapıyor! Seçimin gidişatını değiştirmek için müthiş bir planları var! Bunu söyleme şansım yok ama harıl harıl çalışıyorlar... Seçim sonuçlarından KAOS umuyorlar!
* İpucu?
İstihbarat örgütleri organizasyonu yapıyorlar. Çok önemli ŞİRKETLERDEN beyinler bir araya getirildi! Berlin'de ve İstanbul'da toplantı yapıldı. Düğmeye basıldığında herkes ortadaki masum gençleri görecek! Biliyorum ne demek istediğimi anlamadın! Ama bekle biraz! Oyunu bozarsak ikinci evreye geçerler! Bekle!
* Öcalan'ın eski konuşmaları sızdı!
Evet! Dikkat et ne sordukları ortada yok! Sadece cevaplar!
Bunca yüreği yanık şehit ailesi, yakını varken kabul etmek gerçekten zor ama Öcalan Türkiye'nin büyüyeceğine inanmış durumda!
Avrupa yıllardır Kürtler üzerinden ülkeyi karıştırmaya alıştı! Bu aynı zamanda tembellikti onlar için! Fidan ve ekibi o kartı onlardan çekip alınca şimdi yeni oyun kurmakta zorlanıyorlar! Zaten Türk subayı gizli çekim yapmaz! Yapsa da sızmaz! Ama burada sızma ve montaj var! Garip!
Kürtler de oyunu gördü!
Kendilerinin olmayan bir mücadeleye artık dönemezler!
* Peki kasetlerde ismi bilinmeyen kim ortaya çıktı. Kim bunlar?
Bak karşıdaki yapı bir ve bütün değil! Daha bilinmeyen ama KÜRESEL oyuncu gibi hareket eden çok insan var! Herkes bir isme odaklandı! Durum böyle değil! CIA Başkanı'yla, İngiliz istihbaratıyla, Almanlar'la görüşen isimler var!
Bunlar adına çalıştığını gizleyen görevliler ve patronlar var!
Napolyon'un dediği gibi "Yavaş yavaş hızlı git!" modundayız!
* Görmediğimiz ne peki?
Asıl polis ve savcı atamalarında ilginç şeyler var! Yılların getirdiği birikimle bu yapı güçlü! Ama diğer kanattan çok sayıda isim KASETLE yola getirilmiş durumda! Bilen yok bunu! Bu nedenle gelen de giden de aynı yere çalışıyor! Yakında bu da ortaya çıkar! Yeni bir ayıklanma daha olur!
* Siyasette ne olur?
Gayri nizami yollarla vekillerin bir kısmını yönetmeye çalışıyorlar!
Cumhuriyet tarihi boyunca denenmiş bütün metodları devreye soktular!
Ama Erdoğan da devlet de ayakta!
Demek ki aynı suda iki kere yıkanmıyoruz! Bosna'yı da Ramallah'ı da karıştırıp büyümemizin önüne geçmeye çalışıyorlar! Din ve Allah adını kullanarak hem de! Ama şunu bil ki ALLAH dışında kimse önümüzü kesemez! Bizden giden her yeri bir şekilde kendimize bağlayacağız!
Balkanlar'da, Ortadoğu'da toprağın altında da üstünde de varız! Bunun adı UYANIŞ! Bizim için "Günaydın" onlar için "Kabus dolu" geceler! Kimse bilmez son dönemde istihbarattan çok şehit verildi! İsimsiz kahramanlar için gidiyoruz! Çocuklarımızın yalnız olmadığını haykırmak için yürüyoruz! Atamızın, şehidimizin bulunduğu her yer bizim! Korku bu!
Söyleyemiyorlar! Türklük masalı ile göstermelik Türk Bayrağı ile bu işler olmaz! Yürek lazım yürek!
* Heyecanlandım inanın!
Öyle olması gerekiyor! Bu devletin neler yaptığı daha sonra anlaşılacak!
Şimdi çok kişi önündeki haberlere bakıp konuşuyor! Ama bizim nerelerde nasıl konuştuğumuzu kimseler bilmiyor! Sınırlarda yakaladığımız AJANLARDAN bir ordu olur inan! Bizi onlar değil de basında kalem sahibi olup DIŞARIYA çalışanlar üzüyor! Baron ve ekibi hala güçlü! 150 yıldır onlar kazanıyor!
ANADOLU'ya sıra gelmedi şimdiye kadar! Geldiğinde de neler olduğunu yaşayarak görüyoruz!
* Eliniz güçlü mü?
Kimsenin bilmediği kadar hem de!
Psikolojik etki olsun diye söylemiyorum! Çok önemli silahlar var Ankara'da! Atom bombası etkisi yaratacak düzeyde hem de! İnşallah o günleri yaşamayız! Ama ihtiyaç olursa, kaçınılmaz bir olay gelişirse düğmeye basılır ve birileri sokağa çıkamaz!
Unutma devlette bir dosya kağıdı bile kaybolmaz!
* Obama yanınızda mı?
Elbette! Zaten başka seçenekleri yok! Bölge bizim olacak! Bütün işleyiş bizden sorulacak! Geçtiğimiz günlerde İran için kazan kaldıran Yahudi kuruluşu AIPAC "Siz karışamazsınız!" diye Obama'dan fırça yedi! Çünkü İngilizler, Yahudiler ve Amerikalılar üzerinden hem bizi hem bölgeyi yönetmeyi başardılar şimdiye kadar!
Ama Ankara'daki uyanış Obama'yı da kendine getirdi! Ya bizimle olacaklar ya bizimle... Türkiye ilk kez kendine AVRUPA dışından partner buluyor dikkat!
* Bunu bozmak için uğraşıyorlar haliyle?
Evet ama özel jetlerindeki konuşmaların kayıtları bile bizde! Kim kiminle biliyoruz! Doğal süreçle ortaya çıksın diye sabır gösteriyoruz! Eğer amacımız SEZARYEN olsaydı 3-4 sene önce yapardık! Görünen ve görünmeyen alanlarda hepsini tepeleyeceğiz... Bunun zevki ayrı!
* Son durum nedir?
Mesela savaş uçağımızı düşürerek bölgeye girmemiz istendi! Büyük tuzaklar vardı! İçerideki çürük elmalar arkadan vuracak ordunun attığı her adım anında karşıya iletilecekti! Bu tuzağa gelinmedi! Ankara herkese kapılarını açarak büyümeyi hedefledi!
Zaten sınırda doğal birleşme oldu bile!
Gücümüzü silahla, kuvvetle değil tarihin bize bıraktığı ABİLİKLE göstereceğiz! Herkesin garantisiyiz!
Hatta çocuklarının yaptığı gençlik hataları nedeniyle zor duruma düşen patronların da...
Biraz sabır!