İlluminati Atiye

Atiye'nin İlluminati'ye üye olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Tarikatla ilgili simgeleri kliplerinde kullandığı söylenen popçu için Niran Ünsal da; '29 Ekim'deki konseri yetkililer tarafından verdiği İlluminati mesajları yüzünden iptal edildi' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2014 Güncelleme 18 Ekim 2014, 01:23
İlluminati Atiye

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadar birçok ünlü hakkında ortaya atılan "İlluminati üyesi" iddiası, yeniden gündeme geldi. Bu seferki iddialar Niran Ünsal'ın çarpıcı açıklamalarıyla gün yüzüne çıktı. Son günlerde erotik kliplere savaş açan Ünsal'ın hedefinde bu kez 'illuminati tarikatı' vardı. Ünlü şarkıcı, 29 Ekim'de Kastamonu'daki konseri iptal edilen Atiye ile ilgili şoke edici açıklamalar yaptı.

ŞOKE EDEN İDDİALAR
Niran Ünsal, genç meslektaşı için "Kliplerinde verdiği İlluminati mesajları yüzünden yetkililer konserini iptal etti" iddiasını ortaya attı. Ünsal'ın bu şok sözleri üzerine sosyal medyada Atiye'nin illuminati tarikatına üye olup olmadığı tartışılmaya başlandı.

GİZLİ MESAJLAR...
Bugüne kadar birçok sanatçının kliplerinde ve şarkı sözlerinde verdiği 'illuminati mesajları'na Atiye'nin imza attığı işlerde de rastlandı. Genç şarkıcının, 3. albümü 'Budur' ile birlikte tarikata üye olduğu iddia edildi. Hatta albüm kapağında da Atiye'nin tarikatla ilgili 'kişilik bölünmesi' mesajını verdiği yazıldı. '

TEK GÖZ'ÜN ANLAMI NE?
Güzel popçunun tarikatla ilgili en belirgin mesajları ise 'Aşkistan' klibinde verdiği iddia edildi. Tarikatın simgesi olan 'tek göz'; Atiye'nin alnında, ellerinde ve klipte oynayan diğer kişilerde sıkça kullanıldı. Yine klipte sadece birkaç saniye görünen büyü kitabındaki semboller de gözden kaçmadı.

KLİPTE 'ŞEYTAN' SİMGESİ
Ortaçağ'da şeytan,
bir keçi gibi sakallı ve boynuzlu, elinde çatal ve kuyruklu olarak tasvir edilirdi. Klipteki kitapta da bu sembol aynen görülüyordu. Yine klipte beliren 'kemik'ler de dikkat çekti. Mason kuruluşu olan Skulls&Bones'un simgesi; kurukafa, bacak ve kol kemiği olarak biliniyor. Klipteki bir diğer isim Ozan Doğulu'nun yaptığı çorbada da bacak ve kol kemiği olduğu görülüyor. İlluminati tarikatıyla ilgilenen birçok araştırmacı, Atiye'nin klibindeki bu görüntüleri "tarikatın, gençlerin bilinçaltına müzikle etki etmek için kullandığı mesajlar" olarak tanımlıyor.

STAR YARATIYOR
Tarikatın en ünlü şarkıcılarının başında Beyonce, Rihanna, Madonna, Michael Jackson ve Eminem geliyor. Beyonce, geçtiğimiz yıl "İlluminati'yi eşim Jay-Z sayesinde keşfettim. Onların desteğiyle şöhrete kavuştum" itirafı yapmıştı. Tarikattan ayrılmak isteyen Eminem ve Michael Jackson'ın ise bu yüzden komplolara maruz kaldığı iddia edilmişti.

TÜRKLER VAR İDDİALARI
Türk ünlüler arasında da birçok ismin 'illuminati üyesi' olduğu iddia ediliyor. İşte o isimler: Tarkan, Sertab Erener, Murat Boz, Can Bonomo, Hayko Cepkin, Acun Ilıcalı, Gökçe, Hande Yener, Gülşen...