Deniz'e ağır taş

Deniz Seki'nin başı dertten kurtulmuyor!.. Taş Yapı'ya borcunu ödemediği gerekçesiyle Seki için yaklaşık 3 milyon liralık ihtiyati haciz kararı çıktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2013 Güncelleme 13 Mart 2013, 01:30
Deniz’e ağır taş

İÇİNDEKİLER

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan ve Yargıtay'ca kararın onanması istenen Deniz Seki'ye bir kötü haber daha geldi. Taş Yapı'nın sahibi Emrullah Turanlı, şarkıcıya Mashattan'daki dairesinin borçlarını ödemediği gerekçesiyle dava açtı. Davanın dilekçesinde olay şöyle anlatıldı: Deniz Seki; 2011'de Mashattan'da 1 milyon 425 bin dolar karşılığı aldığı daire için 61 adet bonoya imza attı. Seki, vadesi gelen 61 bonodan sadece 5 tanesini ödedi.

ÖDERSE KURTULACAK
Taşyapı'nın avukatlarının başvurusu üzerine; İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi Seki'ye 1 milyon 616 bin 500 dolarlık toplam borcun Türk Lirası karşılığı 2 milyon 913 bin 95 liralık ihtiyati haciz kararı verdi. Seki'nin parayı ödemesi halinde karar kalkacak.

DAVALARI BİTMİYOR!
Deniz Seki, bundan 2 sene önce de Mashattan'daki evi yüzünden davalık olmuştu. Maslak'taki site yönetimi, evcil hayvan besledikleri gerekçesiyle aralarında Seki, Gani Müjde ve Hakan Ural'ın da bulunduğu 34 kişiye ayrı ayrı dava açmıştı.

Ali OKTAY/SABAH