16'lık Zehra'nın aşk kavgası

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, sevgilisini başka bir kızla bastı. Mekanı birbirine katan Zehra, talihsiz genç kıza kaynar çay fırlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2013 Güncelleme 13 Mart 2013, 01:30
16’lık Zehra’nın aşk kavgası

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz haftalarda bir kafede sevgilisinin kucağında yakalanarak olay yaratan Zehra Çilingiroğlu, yine magazin gündeminde! Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun 16 yaşındaki kızları; önceki gün saat 18.00 sıralarında bir kız arkadaşıyla Etiler'deki GQ isimli mekana gitti. İddiaya göre; Zehra, erkek arkadaşı M.Y.'yi burada başka bir kızla görünce çılgına döndü.

OLAYA POLİS DE DAHİL OLDU!
Erkek arkadaşı ve genç kızın oturduğu masaya giden Zehra Çilingiroğlu, masadaki demliği alarak içindeki kaynar çayı A.H. isimli genç kıza fırlattı. Sıcak çaydan kaçmak isteyen talihsiz genç kız, başını masaya vurdu. Mekan görevlileri; Zehra'yı dışarıya çıkarttı. 16 yaşındaki Zehra, ağlayarak Akmerkez'e doğru gitti. A.H. isimli genç kız ise Ulus'taki bir hastaneye giderek ayakta tedavi gördü. Göğsünde hafif derecede yanık olduğu öğrenilen A.H., Zehra Çilingiroğlu'ndan şikayetçi olmadı. Polis ise yaşananları tanıklardan dinleyerek kayıt altına aldı.

ÖFKESİ DİNMİYOR
Zehra Çilingiroğlu'nun bundan birkaç ay önce de İstinyePark'taki bir mağazada aynı sınıfta okuduğu bir kız arkadaşına tokat attığı haberleri çıkmıştı.

* Kızlarının sürekli kavga haberleriyle gündeme gelmesinin ardından Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.


UFUK ÖZCAN