Miniklerin şahı mat oldu

Çocukların sevgilisi Cem Yılmaz'ı minik satranç ustaları mat etti! 8 yaşındaki bir çocuğa 10 saniyede yenilen ünlü komedyen; oğluyla ilgili esprileri de patlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2013 Güncelleme 31 Ocak 2013, 03:23
Miniklerin şahı mat oldu

İÇİNDEKİLER

Türkiye İş Bankası sponsorluğunda düzenlenen Küçükler Satranç Şampiyonası'na Cem Yılmaz damgasını vurdu. Miniklerin sevgilisi Yılmaz, küçük satranç oyuncularıyla maç yapmaya kalkıştı; ama pişman oldu! Cem Yılmaz; karşı karşıya geldiği 8 yaşındaki bir satranç oyuncusuna sadece 10 saniyede mat oldu. Bu başarısızlığına kendisi de gülen ünlü komedyen; espri yapmadan da duramadı.

'BENDEN ZEKİLER AMA...'
"Buraya gelmeden onların benden daha zeki olduğunu biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum" diyen Cem Yılmaz ekledi: "Belirteyim; sadece satrançta benden daha iyiler." Sözleri kahkahalarla karşılanan ünlü komedyen, mini şovuna devam etti. "Gülmek yok" diyerek konuşmasına başlayan Yılmaz; şöyle devam etti: "Satranç oynamaya ne zaman başlasam; hangisi şah, hangisi vezir konusunda uyarı alıyorum. Benim satrançla yıllardır sorunum oldu."

3-5 YILA KEMAL BENİ GEÇER
Cem Yılmaz, şimdilerde 6 aylık olan sevimli oğlu Kemal ile ilgili de şöyle espriler yaptı: "Kemal, şu anda benden kötü durumda. Vücut becerisi ve organlara hakimiyet anlamında kendisinden ilerideyim. Ama Kemal, 3 ya da 5 seneye kadar beni geçecek."