Hayvan sevgisi

Nurgül Yeşilçay, gece vakti sokak hayvanlarına elleriyle yemek götürdü. Sosyetik Selin İmer ise İstinyePark'ta yeni aldığı kürkünü basına tanıttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2012 Güncelleme 23 Aralık 2012, 00:00
Hayvan sevgisi

İÇİNDEKİLER

Türkiye'yi etkisi altına alan aşırı soğuklar herkesi değişik tedbirler almaya zorladı! Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, evsizler ve sokak hayvanlarını soğuktan korumak için çalışmalar yaparken, Selin İmer ise yeni aldığı kürküyle ısındı. Nurgül Yeşilçay, önceki gece evinde kalan bir tencere çorbaya ekmek doğrayarak sokak hayvanlarına götürdü. Bu hareketiyle takdir toplayan oyuncunun aksine Selin İmer, içindeki hayvan sevgisini farklı bir şekilde gösterdi.

HAVA ATARKEN GAF YAPTI
İstinyePark'ta yılbaşı alışverişine çıkan Selin İmer, üzerindeki yeni kürküyle dikkat çekti. Objektiflere poz veren sosyetik güzel, "Kürkünüz gerçek mi?" sorusuna, "Tabii ki gerçek. Benim bütün kürklerim gerçektir" yanıtını verdi. Hava atayım derken hayvanseverleri kızdıracak bir gafa imza atan Selin İmer, 5 saat boyunca bütün mağazaları gezdi.

GiZLi SAKLI YARDIM

Yardımsever kişiliğini reklam aracı olarak kullanmak istemeyen Nurgül Yeşilçay, önceki gece iki arkadaşıyla birlikte sokak hayvanlarına yemek götürdü.

KÜRKÜM GERÇEK
Daha önce de birçok kez 'görgüsüz, cani ve hayvan düşmanı' eleştirilerine maruz kalan Selin İmer, kürk giymeye devam ediyor.



AYDIN HAMZA