Yesilçam Nefes kesti

Türkiye'nin Oscar'ı olarak kabul edilen 3. Yeşilçam Ödülleri muhteşem bir törenle dağıtıldı. Önceki gün 'Altın Bamya' ödülü alan "Nefes: Vatan Sağolsun" bu kez En İyi Film seçilerek büyük ödülün sahibi oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2010 Güncelleme 25 Mart 2010, 01:40
Yesilçam Nefes kesti

İÇİNDEKİLER

TÜRSAK Vakfı ve Beyoğlu Belediyesi'nin işbirliğiyle, Turkcell'in ana sponsorluğunda düzenlenen 3. Yeşilçam Ödülleri sahiplerini buldu. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan görkemli gece Oscar Ödül Töreni'ni aratmadı. Türkiye'nin en geniş kapsamlı jürisi tarafından belirlenen, Yeşilçam Ödülleri'nde "Nefes: Vatan Sağolsun" En İyi Film seçilerek 150.000 TL para ödülünün sahibi oldu.

MODACILAR YARIŞTI
Behzat Gerçeker şefliğinde ENBE Orkestrası'nın müzik ziyafetiyle renklenen gecenin sunuculuğunu Meltem Cumbul yaptı. 11 kategoride ödüllerin dağıtıldığı gece modacıların da yarışına sahne oldu. "En İyi Kadın Oyuncu" kategorisinde yarışan Demet Evgar-Cengiz Abazoğlu, Binnur Kaya-Dilek Hanif, Meral Çetinkaya-Özlem Süer, Nesrin Cevadzade-Hakan Akkaya, Şerif Sezer ise Müge Ersin imzalı özel kıyafetleriyle göz kamaştırdı.

PATRON DEMET PUNK'ÇI OLDU
Demet Evgar, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Sempatik oyuncu, ödül töreninde platin sarısına boyanmış kısacık saçlarıyla boy gösterdi. Yeni "punk" modeli saçlarıyla kendisini eğlenceli hale getirdiğini söyleyen Demet Evgar, sevgilisi Sertaç Özgümüş'ün müzik grubuna albüm yaptığı haberleriyle ilgili konuştu. Evgar, "Aşk ve iş bir arada iyi gidiyor, aşkı işe yansıtmıyorum" dedi.

TURKCELL'DEN SİNEMAYA DESTEK
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, "Turkcell İlk Film Ödülü" için "Sinema yolculuğunun başında olan yönetmenleri desteklemek, sektör için önemlidir. Turkcell olarak genç sinemacılara destek vermekten çok mutluyuz" dedi.