Hayranlardan sonsöz

Gülşen, hayranlarıyla yeteri kadar ilgilenmeyince topa tutuldu. Şarkıcı, fanatiklerinin 'Biz yokuz artık' ilanı ile neye uğradığını şaşırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2010 Güncelleme 24 Ocak 2010, 01:57
Hayranlardan sonsöz

İÇİNDEKİLER

21 Ocak gecesi sabırları taştı
Yeni albüm heyecanı yaşayan Gülşen, hayranlarını fena kızdırdı! "www.gulsenfan.com" internet sitesinde bir mesaj yayınlayan şarkıcının fanatikleri, "Biz yokuz artık" diye yazdı. Bugüne kadar kendileriyle yeterince ilgilenilmediğini düşünen Gülşen hayranlarının sabrı 21 Ocak'ta taştı. Gülşen'e ilgisizlikten yakınan hayranları, güzel şarkıcıdan beklenmedik bir yanıt aldı.

GÜLŞEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Şarkıcıdan beklenmedik yanıt
Hayranlarının "Başka sanatçılar fanlarıyla yakından ilgileniyor" sitemi üzerine Gülşen, "O zaman gidin fanlarına ilgi göseren sanatçıların hayranı olun. Sizin için yapabileceğim bir şey yok. Programlara gelmezsiniz olur biter" yanıtını verdi. İşte bu yanıt üzerine Gülşen'in fan kulübü, bundan sonra seksi şarkıcıyı desteklemeyeceğini ilan etti.

İşte tepki mesajları
Fanlarını yok saymak bir sanatçının onu ayakta tutanlara karşı yapabileceği en büyük ayıptır.
Tüm bunları adına yakıştırabiliyorsan sana söyleyecek başka sözümüz kalmadı bizim.
Bizim sevdiğimiz 'Pijamalı Kız Gülşen' artık yok. Seni vicdanınla baş başa ve kendi haline bırakıyoruz. Kesinlikle artık ulaşılmaz oldun seni tebrik ediyoruz.
Sana kendi yazdığın 'Tamamen Yanılsama' şarkısının sözleriyle veda ediyoruz:
Bir küçüldün gözümde, sen neymişin aslında


MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

CAN YAKAN KIVRIMLAR

ÜNLÜLERİN TAKINTILARI

ÜNLÜLERİN KİLOLARI

ÜNLÜLERİN AYAKKABI NUMARALARI