Mümkünse çıkmasın!

Kendi kendisini övmeyi alışkanlık haline getiren Avşar Kızı, hatırlanan bir şarkısı bile olmamasına rağmen böyle konuştu

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Mümkünse çıkmasın!
'Hiç ayrılmadık' Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu "Yetenek Sizsiniz Türkiye"de 2 günlüğüne jüri koltuğuna oturan Hülya Avşar, program çekimleri öncesinde samimi açıklamalar yaptı. Sadettin Saran'la sanıldığı gibi hiç ayrılmadığını söyleyen Avşar, "Sadece ilişkimize bir süre ara vermiştik. Sadettin Bey'le evleneceğimiz de söyleniyor ancak ben evlilik teklifi almadım" dedi.

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYIN

Sesi eleştiriliyor!
Yeni albümü "Kişiye Özel"e çok güvendiğini söyleyen Hülya Avşar, yine kendisini yere göğe sığdıramadı. Hatırlanan hiçbir şarkısı olmayan ve sesiyle her zaman eleştiri oklarının hedefinde olan Avşar, "Müzik piyasasına bakıyorum da ikinci bir Hülya Avşar çıkmaz" diyerek şaşırttı. Avşar Kızı, "Birkaç dizi oyuncusu var benim gibi olabilecek ama isim vermem" diyerek oyunculuğuna güvendiğini de gösterdi.

HÜLYA AVŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


8 albümde tek bir hit yapamadı
Hülya Avşar, 8. albümünü çıkarttı ancak hafızalara kazınan tek bir şarkı yapamadı. Bu arada bundan sonra sadece yardım konserleri ve Açıkhava gibi yerlerde sahne alacağını söyleyen Avşar, "Artık bayii toplantılarına gitmeyeceğim" dedi.

AŞKMETRE - HANGİ ÜNLÜ KİMLERLE AŞK YAŞADI?

DÜNYANIN EN SEKSİ ÜNLÜLERİ KİMLER?

ÜNLÜLERİN FRİKİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

EN GÖZDE BEKARLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN
Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler