Evlilik kuralları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2014 Güncelleme 20 Eylül 2014, 00:04
Evlilik kuralları

İÇİNDEKİLER

* Bütün kuralları kadın koyar.
* Hiç bir erkek asla kuralların tamamını bilmez.
* Kurallar her an önceden haber vermeksizin degiştirilebilir.
* Kadın erkeğin kuralların yarısından fazlasını çözdüğünü sezdiği anda, kuralları değiştirme hakkına sahiptir.
*
Kadın asla yanılmaz. (E tabiim ki) Eger kadın yanılmışsa, mutlaka erkeğin yanlış yaptığı bir şeyden kaynaklanmıştır. Kural 6 durumunda erkek mutlaka özür dilemelidir.
* Kadın her an fikir değistirme hakkına sahiptir.
* Erkek kadından yazılı izin almaksızın asla fikir değistiremez.
* Kadın her an sinirli olma hakkını elinde tutar.
* Erkek her an sakın olma durumundadır (Kadının erkeğe "sen de sinirlen" emrini verdiği istisnalar dışında)
* Erkek bu kuralların nereden çıktığını soracak cüreti gösterdiği takdirde fiziksel acı duyacağı şekilde cezalandırılır.
* Evde son söz erkege aittir. Erkegin son sözü ise "tabi hayatım sen nasıl istersen öyle olsun" dur. (En güzeli bu). Erkek evlenmiş olmakla bu kuralların tamamını kabul etmiş demektir.

Avukat
Avukat jüri üyelerinin oturduğu bölüme doğru ilerleyip "Sayın jüri üyeleri.." demiş, "Müvekkilim anne ve babasına son derece saygılı, küçükleri seven, hayatta hiçbir kötülük yapmamış, altın kurallarla yaşamış, bir onur, bir dürüstlük ve centilmenlik abidesidir.. Onu herkes sever ve" Sanık, yanındaki diğer sanığın kulağına eğilip, "Rezaleti görüyor musun?.." demiş, "Adama çuvalla para verdik, herif gidip bir başkasını savunmaya başladı!.."

Alkışlı Yorum
Eski sevgilisini anlatırken sevgi ve şefkatle bahsediyor, niye ayrıldıklarını soruyorum, "Hastaydı" diyor. Bütün üzüntüm ve şaşkınlığımla "Ne hastası?" diyorum. Gözleri uzaklara dalıyor, ağır ağır kahvesinden bir yudum alıyor, yutkunuyor ve cevap veriyor, "Kadın hastasıydı!"