CHP-PKK 'hayır'da birleşti!

CHP'li vekiller Sezgin Tanrıkulu ve Eren Erdem, azılı PKK destekçilerinden Berivan Aslan ile referandumda Hayır için birlikte konuşma yapacak.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
CHP-PKK 'hayır'da birleşti!

Avusturya Yeşiller Partisi'nin milletvekili olan Berivan Aslan her fırsatta açık açık terör örgütü PKK'ya olan desteğini belirtiyor. Yer aldığı mecliste Türkiye karşıtı kararların çıkması için en çok çaba gösteren vekillerden biri olan Aslan'a referandum konuşmasında CHP'li vekiller eşlik edecek.

CHP AZILI PKK DESTEKÇİSİYLE EL ELE
Referandumda PKK da Hayır diyor, CHP de Hayır diyor eleştirilerine CHP'lilerden sert tepkiler geliyordu. Ancak CHP'li vekillerin açık bir PKK yanlısı olan Berivan Aslan ile birlikte Hayır kampanyası yürütmesi tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.