Kandaş medya

Bitlis’te yapılan PKK operasyonunda DBP yöneticileri de yakalandı. Örgüt merkezine çevrilen belediyeye ait binada PKK paçavralarının yanında FETÖ’nün medya grubuna ait çok sayıda yayın ele geçirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2016 Güncelleme 17 Ekim 2016, 01:40
Kandaş medya

İÇİNDEKİLER

Türkiye millileştikçe hem üst akıl hem üst aklın maşaları azdı, kudurdu. Avrupa ve ABD'nin maşası PKK'nın kanlı saldırılarına kukla olan FETÖ de darbe girişimi yaparak destek verdi. 15 Temmuz sonrası PKK ve FETÖ arasındaki terör kardeşliğine dair birçok bilgi ortaya çıktı. Kandil'deki teröristbaşı Murat Karayılan, FETÖ'nün adamlarını dağa çağırdı ve hepsini Avrupa'ya kaçırma teklifi bile yaptı. Terör kardeşliğinin yeni örnekleri ise Diyarbakır ve Bitlis'te ortaya çıktı. Diyarbakır'ın Lice İlçesi Uçarlı Köyü'ndeki operasyonda PKK'ya ait 2.5 ton esrar, 10 bin kök Hint keneviri, 5 tabanca ele geçirildi.

PKK SİLAHI FETÖ KİTABI
Örgüt dokümanları arasında FETÖ medyasının eski yayını olan Zaman gazeteleri de dikkat çekti. Dün ise Bitlis'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yöneticilerinin de bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. Bitlis Belediyesi'ne ait Nujin Kültür Sanat Merkezi'nin örgüt merkezi yapıldığı anlaşılırken, içeride toplantı yapılırken baskın gerçekleşti. İçeride DBP yöneticilerinin de bulunduğu 13 kişi toplantı halinde yakalandı. Belediye binasında 42 terör örgütü PKK/KCK gençlik yapılanması YDG-H'ye ait sözde bayrak, 17 terör örgütü PKK/KCK elebaşı resminin bulunduğu bez parçası, 14 terör örgütü PKK paçavrası ve FETÖ'nün medyasına bağlı Fetullah Gülen'e iltisaklı yayın evlerine ait 14 kitap ele geçirildi.



PKK DOKÜMANI FETÖ'DEN
Bitlis Belediyesi'ne ait Nujin Kültür Sanat Merkezi, PKK'nın toplantı salonuna çevrildi. İçinde FETÖ'nün kitapları çıktı.



Bitlis'teki baskında çok sayıda silah da ele geçirildi.