Al sana kanıt

ABD beslemesi sahtekar, emrindeki teröristlere darbe talimatı verdi. Emirleri ise cuntacılara bizzat Adil Öksüz iletti. ABD’nin ‘delil gösterin’ çabası ise Öksüz’ün, Gülen’in önünde diz kırıp oturma görüntüsüyle son buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2016 Güncelleme 14 Ağustos 2016, 02:21
Al sana kanıt

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz'da cuntacılar kendi vatandaşlarını bombalayarak darbe girişiminde bulundu. ABD'nin beslemesi Pensilvanyalı sahtekar Fetullah Gülen'in yetiştirdiği kriptoların hayata geçirdiği darbe girişimi sonrası bütün teröristler temizlenmeye başladı. Feto'nun ABD'den iadesi istenirken ABD'li yetkililer yıllardır kullandığı, istediği ülkede darbe bile yaptırabildiği bu kuklayı vermemek için türlü türlü laf çevirmeye başladı. Birçok darbecinin ifadesinde FETÖ üyesi olduğunu kabul etmesi ve planların Pensilvanya'dan geldiğini kabul etmesine rağmen ABD'li yetkililer sürekli olarak 'somut delil' vurgusu yaptı. O delillerden bir yenisi de dün ortaya çıktı.

AKINCI'DAN ÇIPLAK ÇIKTI
Akıncı Üssü'nde hainlerle gözaltına alınan Öksüz, mahkemede "Ben arsa bakmaya gitmiştim" deyince serbest bırakılmıştı. Ancak Gülen'in planlarını o gece darbecilere iletmekle görevli olduğu ortaya çıktı. Üstelik iddia ettiği gibi bölgede dolaşırken değil bizzat darbenin merkezi olan üste onlarca general ve rütbeli subay yakalanmıştı. İşte o ismin dün Gülen'le görüntüsü çıktı.


İŞTE O BAĞLANTININ RESMİ
Pensilvanya'da Gülen'in dizinin dibinde görülen Öksüz'ün görüntülerini Cemaat'in firardaki ismi Tuncay Opçin'in hesabından paylaşıldı. "Hava Kuvvetleri İmamımız havalanıp uçtu. Mehdi hazretlerinin dizinin dibine kondu." notuyla paylaşılan görüntüde Öksüz, yerde iki çocukla birlikte görülüyor. Odanın diğer tarafından ise bir kadınla genç bir kız bulunuyor.

KAYINPEDERİ TUTUKLANDI
Bu görüntü, Adil Öksüz'ün Pensilvanya bağlantısını da şüphe götürmeyecek şekilde kanıtladı. Öte yandan Adil Öksüz'ün kayınpederi Cevat Yıldırım dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yıldırım, "Adil Öksüz diye bir damadım yok." demişti.