Şarkıcı Sıla'dan Demokrasi Mitingi için küstah açıklama
Gezi olaylarına verdiği destekle bilinen şarkıcı Sıla yarın Yenikapı'da gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi için "şov" ifadesini kullanarak haddini aştı.
Giriş Tarihi:
Güncelleme Tarihi:
Şarkıcı Sıla yarın FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası şehit olan yüzlerce vatandaşımız için düzenlenecek olan "Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ni şov diye niteleyerek haddini aştı.
Gezi kalkışmasına verdiği destek ile bilinen Sıla yarın Yenikapı'da yapılacak olan ve çok sayıda şarkıcının da katılacağını açıkladığı "Demokrasi Şöleni"ne katılmayacağını açıkladı.
"BÖYLE BİR ŞOVUN, GÖSTERİŞİN İÇİNDE BULUNMAM"
Vatan'ın haberine göre daha da ileri giden şarkıcı Yenikapı'da yapılacak miting için "Böyle bir şovun, gösterişin içerisinde bulunmayı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.