Öldüren iyilik

Arkadaşına yardım etmek isterken ölen kuaför Songül Ateş'in kardeşi Hüseyin Ateş konuştu. "Ablam yardımseverliğinin bedelini canıyla ödedi" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2015 Güncelleme 31 Ağustos 2015, 01:13
Öldüren iyilik

İÇİNDEKİLER

Antalya'da eşinden şiddet gören arkadaşını korumak isterken bıçaklanarak öldürülen kuaför Songül Ateş'in kardeşi Hüseyin Ateş, TAKVİM'e konuştu: "Ablam çok vicdanlı ve yardımseverdi. Bu ölümü hiç hak etmedi." Talihsiz olay 3 gün önce Konyaaltı'nda meydana geldi. Eşine şiddet uygulayan emekli öğretmen Hüseyin Bayraktar (69), Gülşen Bayraktar'ın (36), boşanma davası açtığını öğrendi. Çılgına dönen adam, eşini ölümle tehdit etti. Korkuya kapılan kadın kuaför arkadaşından yardım istedi. Arkadaşının yardımına koşan Söngül Ateş (43), yaşlı adamın bıçaklı saldırısı sonucu öldü.

'ARKADAŞ CANLISIYDI'

Ablasının ölüm haberini alınca Almanya'dan Malatya'ya giden Hüseyin Ateş, evde taziyeleri kabul etti. Ablasının çok yardımsever bir insan olduğunu anlatan genç adam, "Olay günü ablam evde babamla yemek yerken, arkadaşı Gülşen Bayraktar arayıp, yardım istemiş. Ablam da izin alıp, yardıma koşmuş. Çok arkadaş canlısı, çok yardımsever bir insandı. Kimin derdi olsa koşardı. Ablamı ölüme götüren aslında herinsanın içinde olması gereken yardımseverliği oldu.

BU ÖLÜMÜ HAK ETMEDİ
Ablasını kaybetmenin acısıyla sarsılan Hüseyin Ateş, "Bu ölümü hiç hak etmedi. Hepimizi çok perişan etti. İnsanlar Songül ablamın sonunu görüp iyilikten vazgeçmesin. Onun karşısındaki piskopat ve vicdansız biri olduğu için sonu hazin oldu. O adamın en ağır cezayı almasını istiyoruz" dedi.


Sırrıberk ARSLAN-Tahir ÖZÇELİK