CHP'li Yarkadaş alay konusu oldu

Paralel medyanın "Kütahya Valisi cami kapattı" yalanına kanan CHP'nin acemi vekili Barış Yarkadaş sosyal medyada alay konusu oldu. Çünkü iddia edilen yer cami değil paralel örgütün merkezi olan bir yurttu.

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2015, 00:00 Güncelleme 05 Ağustos 2015, 10:28
CHP’li Yarkadaş alay konusu oldu

İÇİNDEKİLER

Paralel Örgütün "Kütahya Valisi cami kapattı" yalanına balıklama atlayan CHP'nin acemi milletvekili Barış Yarkadaş sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları "Çabuk gaza gelme Barış Yarkadaş! Sen bu işlerde acemisin. Bu örgüt kimleri kullanmadı ki, seni kullanır sonra ortada bırakır. Her şeye atlama. Önce bu soru önergesini elini tutuşturanlardan bir fotoğraf iste, sonra topa gir. Yalan makinası gazetelere haber olacağım derken rezil olursun" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

HALA "KAPATILDI" DEDİKLERİ CAMİNİN FOTOĞRAFINI YAYINLAMADILAR
Bu alçak yalanı bir haftadır sürdüren Fetullahçı Terör Örgütü medyası hala tek bir fotoğraf yayınlayamadı. Çünkü yayınladığında burasının bir cami değil "Hisar Öğrenci Yurdu" olduğu ortaya çıkacak.

ZAMAN BİR HAFTADIR AYNI YALANI SÜRDÜRÜYOR

Paralel Devlet Yapılanması'nın (PDY) yayın organı Zaman gazetesi, son algı operasyonunu Kütahya'da sahnelendi. Kütahya'da bir süre önce Paralel Yapı'ya ait bir kolejin yasal eksiklerinden dolayı 1 ay kapatılması ve belediyeye ait arsada imar ve iskansız kurulan Hisar Öğrenci Yurdu, bir süre önce belediye tarafından kapatıldı. PDY'ye ait Konuralp Koleji hakkında da iskan ruhsatı olmadığı gerekçesiyle inceleme başlatıldı. Denetim ve yaptırımlardan rahatsız olan Paralel Yapı, medya kuruluşlarını harekete geçirdi. Zaman gazetesi öncülüğünde gerçekleştirilen algı operasyonu, valiliğin cami kapattığı yalanıyla yürütülüyor.



O KAÇAK YURT FETÖ'NÜN KENTTEKİ MERKEZİ
Bir açıklama yapan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, söz konusu yurdun Paralel Yapı'nın kentteki üssü konumunda olduğunu söyledi. Yurt binasının giriş katında mescit olarak kullanılan bir bölüm olduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti: "Burası bir cami değil. Yurt binasının giriş katındaki bir bölüm. Yurdun inşaat ruhsatı ve iskanı olmaması nedeniyle Kütahya Belediyesi tarafından mühürleniyor. Yurdun olduğu arsanın içinde Kütahya Belediyesinin de arsası var, bunun üzerine yapmışlar. Bina mühürlendiği için mescide giriş-çıkış mümkün olmuyor. 'Kaçak yurt yaptık, bundan kapandı' diyemiyorlar, iftira atıyorlar. Yaptığımız denetlemelerden dolayı rahatsızlık duyuyorlar ve dinden vuruyorlar."

"BEN 28 ŞUBATTA CAMİYE GİDERKEN ONLAR EŞİNİN BAŞINI AÇIP KADEH TOKUŞTURUYORDU"
Paralel Yapı'ya ait Zaman gazetesinin "28 Şubat ve 12 Eylül'de bile camimize kilit vurulmadı" diyerek algı operasyonu yürüttüğünü ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu: "Benim bu konuda hassasiyetimi bürokrasi de çalıştığım arkadaşlar da bilir. Devletin bekası için biz her türlü göreve hazırız. Ben 28 Şubat'ta mağdur olan isimlerdenim. 28 Şubat'ta da camiye gidiyordum, eşimde örtülüydü. 28 Şubatta başkalarına yaranmak ve gizlenmek için camiye gitmek yerine eline kadeh alıp tokuşturanlar, eşlerini dansa çıkaranlar, hanımların başlarını verilen talimatla açanlar bana iftira atmaya kalkmasınlar."