EŞsiz ceza!

Para karşılığı eş değiştirmeli cinsel ilişki partisi yapılan villaya operasyon düzenlendi. Yakalanan 29 kişi hakkında 3 ile 177 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2015 Güncelleme 04 Ağustos 2015, 01:09
EŞsiz ceza!

İÇİNDEKİLER

Adana'da lüks bir villada para karşılığında 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri yaptıkları iddiası ile 15'i tutuklu 29 şüpheli hakkındaki iddianame hazırlandı. Yapılan teknik ve fiziki takiple Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi Eren Ş. (26) ve M.B.'nin fuhuş örgütünde liderlik yaptığı, H.L. ile M.A.'nın ise örgütte faal olarak rol aldıkları belirtilen iddianamede, örgütün, güvenlik ve gizlilik sebebiyle Adana içerisinden fuhuş müşterisi kabul etmediği anlatıldı.

PARTİ İÇİN VİLLA KİRALANDI
Suç örgütünün müşterilerini memnun etmek için hiç bir masraftan kaçınmadığı vurgulanan iddianamede, 29 şüpheli hakkında, "Fuhuşa teşvik etmek ve yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, insan ticaret yapma, müstehcen yayınların yayımlanmasına aracılık etmek" suçlarından 3 ila 177 yıl arasında hapis cezaları istendi. Yargılanmanın önümüzdeki günlerde Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacağı belirtildi.