Anne Maria takipte

2012 yılında Türkiye'ye tatile gelen Maria Kristensen, terk edilmiş bebek buldu. Öz evladı gibi emzirdi. Bebeğin hayatını kurtardı. Yetkililere teslim ettiği minik bebekte aklı kalan sütanne, tekrar yollara düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2015 Güncelleme 30 Temmuz 2015, 01:10
Anne Maria takipte

İÇİNDEKİLER

Danimarkalı Maria Kristensen, 2012 yılında tatile geldiği Türkiye'de yol kenarında terk edilmiş vaziyette bulduktan sonra emzirerek hayatını kurtardığı küçük Ceren'i arıyor. 3 yıl önce hayatını kurtardığı bebeğin nasıl bir yaşam sürdüğünü merak ettiğini belirten Maria Kristensen, gazetelere ilan vererek küçük Ceren'i evlatlık edinen aile ile temasa geçmeyi düşündüğünü söyledi. Yaşadığı o saatleri unutamadığını, bazı günler rüyasına dahi girdigini, 3 yıldır küçük Ceren'i düşündüğünü belirten sütanne, duygularını şu sözlerle anlattı: "O günü hiç unutmuyorum. Bir taksi ile giderken yol kenarında bulduğum bebeği emzirerek hayatını kurtarmıştım. Sonra yetkililere teslim ettiğim bebeğe Ceren adının verildiğini ve bir aileye evlatlık verildiğini öğrendim. O günden bugüne Ceren'i düşünüyorum. O günlerde ben hamile idim. Yani onu bulduktan sora dünyaya gelen oğlum Mathias'dan bir kaç ay büyük. Onun nasıl bir yaşamı olduğunu merak ediyorum. Evlatlık edinen aile izin verirse görmeyi çok istiyorum."

'İLAN VERECEGİM'
Çocuğu bulduğu tarihlerde 25 yaşında ve hamile olduğunu belirten sütanne Maria Kristensen, şimdi 28 yaşında olduğunu belirterek her yıl yaz tatilini Türkiye'de geçirdiğini bu yıl da babası ile giderek aileyi bulmak için gazetelere ilan vereceğini söyledi.

KOMİK BİR FİLM GİBİ...
Maria Kristensen, bebeğin gerçek annesini de merak ettiğini belirterek, "Bebeğin annesi daha sonra bulundu. Çocuğunu yol kenarına terk ettiğini itiraf etti. Onu da merak ediyorum. Ceren büyüdüğünde başından geçenleri öğrenmek isterse ben de bildiklerimi ona anlatabilirim. Biliyorum onu bulmaya çalışmam, hikayemiz komik Amerikan filmleri gibi" dedi.