Yeniden doğdu

Antalya'da kilolarıyla başı dertte olan Oylum Demir, bir dizi ameliyat geçirdi. 5 ayda 32 kilo verdi. 3 hastalıktan da kurtuldu....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2015 Güncelleme 06 Haziran 2015, 22:42
Yeniden doğdu

İÇİNDEKİLER

Azmin zaferi! Antalya'da yaşayan 35 yaşındaki muhasebeci Oylum Demir, kilolarından rahatsızdı. Demir, bir süre sonra her yıl 5 kilo aldığını fark etti. Bunun üzerine diyete başladı. Ancak her seferinde verdiği kilolar fazlasıyla geri geldi. Genç kadın 115 kiloya kadar ulaştı. Bununla beraber sağlık sorunları da baş gösterdi. Obeziteyle savaşan Oylum, doktor kontrolü sırasında diyabet hastası olduğunu öğrendi. Demir, kilolarının yanı sıra diyabetle de mücadele etmeye başladı.

CANINA TAK ETTİ

Günde 7 kez insülin iğnesi olan genç kadının canına tak etti. İş hayatına son veren Oylum ameliyat olmaya karar verdi. Demir 14 Ocak'ta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde mide küçültme, laparoskopik duodenal switch ve safrakesesi ameliyatlarını bir arada oldu. Böylece kilolarından kurtuldu. Doç. Dr. Ayhan Mesci, "Hastanın ince bağırsağının son kısmı, iptal edilen onikiparmak bağırsağı yerine yerleştiriliyor. Böylece hasta ciddi oranda fazla kilolarından kurtuludu. Bununla beraber diyabet hastalığını da yenip, taburcu oldu" diye konuştu.