Elde var sıfır

Didem Hacıalizade boşanırken elde ettiği mal varlığını İstanbul Ulus'ta bir galericiye kaptırdı. 1,5 milyon lira değerindeki araçları vekaletname oyunuyla elinden alınan kadın, 2 köpeğiyle ortada kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2015 Güncelleme 06 Haziran 2015, 22:38
Elde var sıfır

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan 38 yaşındaki Didem Hacıalizade işadamı Halit Üçkardeş'ten boşandı. Boşanırken de iyi bir mal varlığı elde etti. Hacıalizade, daha sonra Range Rover marka cipini takas yapmak için bir galeriye başvurdu. İddiaya göre; galeri satış işlemleri için Hacıalizade'den vekaletname istedi. Didem Hacıalizade teklifi kabul etti.

SONRADAN ANLADI
Galeri bunun üzerine kadının evine noter gönderdi. Hacıalizade, satış vekili diye genel bir vekaletname imzaladı. Birkaç gün sonra da bu vekaletname nedeniyle lüks araçlarını galeriye kaptırdığını ve galerinin bir Porsche'u hemen sattığını fark etti. Polise başvuran Hacıalizade, Bora B. ve çalışanları hakkında "Çete, dolandırıcılık, tehdit ve hakaret" suçlamasıyla şikayetçi oldu. Her şeyini kaybeden Didem, Arnavutköy'de yaşayan şarkıcı arkadaşı Cefi'nin evine taşınmak zorunda kaldı.

'BENDEN KORKMA'
Hacıalizade, "Bana satış vekaleti diye genel vekaletname imzalatmış. Ertesi gün lüks araçlarımı üzerine geçirmiş, hatta bir Porsche'umu başkasına satmış. Bana 'Benden korkma. Seni dolandırırlar, gel birlikte iş yapalım' demişti. Meğer kendi dolandırıcıymış" dedi. Savcılık soruşturmasının ardından Bora B.'nin de aralarında olduğu şüphelilere toplam 2 yıldan 8 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul 87. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

AHMET ALTINDİŞ