Selo IŞİDdi

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, ağabeyinin Erbil'de ticaretle uğraştığını söyledi. Ancak TAKVİM, Nurettin Demirtaş'ın terör yuvası Kandil'de silahlı eğitim verdiğini belgeledi. Bunun üzerine Selahattin Demirtaş, "Ağabeyim IŞİD'e karşı insanlık onurunu koruyor" dedi. Haliyle herkesin aklına şu soru geldi: IŞİD'in Kandil'de ne işi var!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2015 Güncelleme 26 Mayıs 2015, 02:26
Selo IŞİDdi

İÇİNDEKİLER

CHP'si, Fethullah Gülen'i, Aydın Doğan'ı kol kola girdi. HDP'nin yüzde 10'luk barajı aşması için harekete geçti. HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ise derin ittifakın ortak adayı haline geldi. Üst aklı arkasına alan Demirtaş da "Türkiye partisiyiz" mesajı verdi. Ailesi ile fotoğraf çektirip paralel kampanyanın hizmetine girdi. O fotoğrafta biri ise eksikti. O da Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin Demirtaş'ın ta kendisiydi. Demirtaş "Ağabeyiniz nerede" sorusuna "Erbil'de çalışıyor" yanıtını verdi. Ancak doğrusu bu değildi. TAKVİM, Nurettin Demirtaş'ın terör örgütü PKK'nın Kandil kamplarında silahlı eğitim verdiğini belgeledi. Demirtaş'ın sırtındaki Kaleşnikof ile teröristleri eğittiği saniye saniye görüntülendi.

BU KADARINA DA PES...
Demirtaş, yalanını ortaya çıkartan bu fotoğraflarla ilgili sus pus kesildi. Ancak önceki gün verdiği yanıt, herkesi şaşkına çevirdi. HDP Eşbaşkanı Demirtaş, Kandil'de teröristlere silahlı eğitim veren ağabeyi için "IŞİD'e karşı insanlık onurunu koruyor. Kardeşim barbar, tecavüzcü IŞİD'e karşı savaşıyor" dedi. Bu cevap pes dedirtti. Çünkü IŞİD'in Kandil'de işi neydi! Ağabeyini mantıksız bir cümleyle savunmaya çalışan Selahattin Demirtaş, kendini yerle bir etti. Öte yandan Almanya'da terör örgütü PKK'ya büyük darbe indirildi. İşyerinde ses tabancası ve muşta bulunduran 3 kişi gözaltına alındı.