Latif Erdoğan'a çirkin saldırı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün ahlaksız yüzünü bir bir ortaya çıkaran Latif Erdoğan'a şok saldırı... A Haber'de yayına çıkmadan önce fotoğraf çektirmek bahanesiyle yanına gelen 2 genç Erdoğan'a alçakça bir şekilde saldırdı.

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 21 Mayıs 2015, 02:00
Latif Erdoğan’a çirkin saldırı

İÇİNDEKİLER

Pensilvanya'daki firari terör örgütü lideri Fetullah Gülen kendi ağlarına almak için yüzlerce kişiye hazırladığı şantaj kasetleri ortaya çıkınca çılgına döndü. Gülen, çirkin yüzlerini tek tek ortaya çıkaran Erdoğan'a saldırı emri verdi ve örgütün tetikçileri harekete geçti. Latif Erdoğan 2 kişi tarafından saldırıya uğradı. A Haber ekranlarında yayına çıkmadan önce fotoğraf çektirmek bahanesiyle yanına gelen iki kişi Erdoğan'a saldırdı...

KİM YAPTIYSA ERKEKLİK SAYMASIN

Alçakça saldırının ardından A Haber ekranlarında açıklamalarda bulunan Erdoğan, "2 genç yanıma geldi, fotoğraf çektirebilirmiyiz dedi, siz kimsiniz diyemeden üzerime hucüm ettiler. Ben kendime geldiğimde saldırganlar kaçtılar. Bunlar bizim beklemediğimiz şeyler değil. Biz bu işe canımızı koyduk. Onlarda yiğitlik varsa silahla öldürselerdi beni. Hiç önemsemeye de gerek yok Alçakça saldırılar kalleşçe saldırılar kim yaptıysa erkeklik saymasın" diye konuştu.

ÖRGÜT KANALLARINDA ERDOĞAN HEDEF GÖSTERİLDİ
Fetullahçı Terör Örgütü'nün medyasında örgüt tetikçileri tarafından sürekli hedef haline getirilen ve can güvenliği tehlikeye giren Erdoğan, bu açıklamaların ardından saldırıya uğradı.



AYNI ANDA TWİTTER HESABI HACKLENDİ
Bunun yanı sıra örgütün sanal tetikçileri de harekete geçti. Erdoğan'ın twitter hesabı, kendilerine 'Göksancak Tim' adı veren hackerlar tarafından ele geçirildi.

Latif Erdoğanı asla yedirmeyizLatif Erdoğanı asla yedirmeyiz