Bankamatik imam

Paralel örgüt, Akdeniz'e açıldı! Memurluk yapan Osmaniye imamı, 1 yıl boyunca işe gitmeden maaş aldı. Vergilerimizle kazandığı parayla ABD'de sefa sürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2015 Güncelleme 23 Ocak 2015, 01:54
Bankamatik imam

İÇİNDEKİLER

Paralel örgütün lideri Fethullah Gülen, Pensilvanya'daki malikanesinden Türkiye'ye darbe planı yaptı. Türkiye'yi il imamları vasıtasıyla yönetmeye kalktı. Paralel örgüte hizmet eden 8 imamını, Akdeniz Bölgesi'ndeki şehirlere atadı!
Kirli oyunları ise bir bir deşifre oldu. "Paralel Devlet Yapılanması" içindeki en kritik görevlerden birini yürüten "İmam"ların icraatları şaşırttı. Osmaniye İmamı Enver Şorbacı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 1 yıl boyunca memur olarak çalıştı. İşe hiç gitmeden maaş aldı. Bu süre içerisinde ABD de dahil olmak üzere çok sayıda yurt dışı seyahati yaptı. Paralel yapının "Haram yemedik" söylemleri de boşa çıktı. İşte Akdeniz'de görevli imamlar ve karanlık faaliyetleri:

ADANA ÖMER EKİNCİ: Mart 2011'de Adana İl İmamı olarak PDY bünyesinde görevlendirilen Ekinci'nin, Büyükşehir Belediyesi'nde büyük etki alanına sahip olduğu biliniyor. Bu gücü sayesinde, belediyedeki büyük ihalelerin cemaate yakın iş adamlarına verilmesini sağlıyor. Toplanan paralar ise Bank Asya üzerinden Pensilyanya'ya ulaştırılıyor.

ANTALYA HASAN TARIK ŞEN: Kendisine ait hukuk bürosunda avukatlık yapıyor.
Hasan Tarık Şen'in kardeşi Hüseyin Şen ise 2005'te PDY'nin Edirne İl İmamı iken Paris'e sorumlu olarak atandı. "Halit " kod adını kullanan ve avukat olan Hüseyin Şen, 2013 yılında Ankara Adli Yargı Hâkim Adayı iken Şubat 2014'te Sivas'a atandı.



BURDUR ZEKAİ IŞIK: İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Işık, öğrenciliği döneminde İzmir/ Buca'da semt imamlığı yaptı. Ocak 2015'ten beri Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam Hatip olarak görev yapıyor.

HATAY İSA AYDIN: 2001-2003 yılları arasında Burç Eğitim kurumları A.Ş. bünyesinde Adana'da faaliyet gösteren Özel Özgören Lisesi'nde müdürlük yaptı. Ocak 2015 itibarıyla Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İngilizce Öğretmeni olarak görev alıyor.

ISPARTA ZEKİ YAĞMUR:
Eylül 2013'te Isparta İl İmamı olarak tayin edildi.
Aralık 2014'ten bu yana Altınbaşak Eğitim Yayın Turizm Gıda San. Tic. AŞ. bünyesinde çalışıyor.



MERSİN SATI MEHMET GÜRAL: Nisan 2013'te Mersin İmamı olarak görevlendirildi. 2014 itibarıyla Mars Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik Ltd.Şti. bünyesinde görev yapıyor. Seçim öncesinde diğer partilerin adayları ile pazarlık yaptığı, "Bize kaç tane ve hangi daire başkanlıklarını vereceksiniz?" şeklinde görüştüğü söyleniyor. MHP ve CHP'den olumsuz yanıt almaları üzerine BBP'ye destek verme kararı aldıkları ancak seçim sonrası oluşan tablonun ardından, "Biz MHP'ye oy verdik" söyleminde bulundukları biliniyor.

OSMANİYE ENVER ŞORBACI: Eylül 2011'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE departmanında görevlendirildi. Bu görev sayesinde rahat rahat PDY faaliyetlerini koordine etti. 1 yıldan fazla bir süre işe gitmeyerek yurt içi ve dışındaki cemaat faaliyetlerini yürüttü.
MHP Osmaniye milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu'nun TBMM'de soru önergesi vermesinin ardından açılan soruşturma neticesinde 2013 yılı içerisinde memuriyetten atıldı. Aralık 2014'ten itibaren Lotus Yemek Hiz.
San. Tic. A.Ş. bünyesinde görev yapıyor.

K.MARAŞ RÜSTEM ÇETİNKAYA: Mayıs 1994'te cemaatin Mersin İl İmamı olarak görev yapmaya başladı. Mersin'de İl İmamı olarak görev yaptığı 1997 yılında, cemaat müfettişlerinin yaptıkları incelemeler sonucunda, Mersin İl İmamlığı görevi esnasında "zimmetine para geçirdiği" iddia edildi. Eylül 1998'de cemaatin Malatya Bölge İmamı oldu. Haziran 2014 itibarıyla cemaatin Kahramanmaraş İl İmamı olarak görev yapmaya başladı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Meslek Lisesi'nde Din Kültürü Ve ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak çalışıyor.

YARIN: DOĞU ANADOLU BÖLGESİ


ŞABAN ARSLAN - HAYRETTİN BEKTAŞ

Gülenin iç yüzüGülenin iç yüzü

F-DevletF-Devlet

İmamın valisi!İmamın valisi!