Tıpış tıpış protesto

Kobani'yi bahane ederek PKK, aldığı talimatla Türkiye'de savaşa kalkıştı. Masum insanları vahşice öldürüp önlerine çıkan her şeyi yıkıp yaktı... Avrupa'da ise "Asla şiddet yok" emri üzerine tıpış tıpış sokağa inen PKK, barışçıl eylem pozuyla Batı'nın maşası olduğunu kanıtladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2014 Güncelleme 12 Ekim 2014, 01:53
Tıpış tıpış protesto

İÇİNDEKİLER

Türk-Kürt kardeşliğinden rahatsızlık duyan ve tarihi bir yaklaşım olan çözüm sürecini hazmedemeyen savaş lobisi, Gezi Parkı'ndan beri ağzındaki baklayı nihayet çıkardı. Günlerdir "Çözüm süreci sona erdi" manşetleriyle çıkan, her fırsatta Kürt halkını provoke eden Economist, Der Spiegel, Le Monde, Bild, Guardian, Times'ın başını çektiği Avrupa medyası, PKK'yı nasıl kullandığını da açıkça gösterdi. Son olarak Kobani bahanesiyle sokağa dökülen PKK yandaşları Türkiye'de onlarca ilde kan döktü, ortalığı yakıp yıktı.

AVRUPA-PKK ORTAK YAPIMI
Masum insanları vahşice öldüren PKK yandaşlarının eylemlerinde 38 kişi hayatını kaybederken; işyerleri, mağazalar, marketler, bankalar yağmalandı. Okullar, kültür merkezleri ve müzeler talan edildi. Otobüsler, ambulanslar hatta Kızılay'ın kan araçları bile yakıldı. Hırsını alamayan eylemcilerin düğmeye basılmış gibi aynı anda ve aynı şiddette harekete geçmesi "PKK talimatı nereden aldı?" sorusunu akıllara getirdi.

BAYRAKLAR BİR ARADA
Türkiye'de ortalığı savaş alanına çevirdikten sonra "Türk polisi bize şiddet uyguluyor" diyerek dünyaya ajitasyon pozu veren terör yandaşlarının Avrupa'daki örgütlenmeleri ise aslında kimin için hareket ettiklerini ispatlar nitelikteydi. Günlerdir Manchester, Berlin, Paris, Düsseldorf, Viyana, Lahey, Amsterdam, Brüksel, Helsinki, Stockholm, Londra, Marsilya gibi Avrupa şehirlerinde sessizce protesto ve yürüyüşler yapan PKK yandaşlarının örgütlenirken aldıkları talimatlar ise çok çarpıcıydı. PKK'nın aslında Avrupa'ya hizmet ettiği ve Batılı güçlerin taşeronluğunu yaptığı ise şu mesajlarla adeta kanıtlandı: "Avrupa'daki eylemlerde asla ama asla bir yerlere zarar verilmemeli!.. Bu ayağımıza kurşun sıkmak demektir! Hangi ülkede gösteri yapıyorsanız o ülkenin bayrağını da açın. Kürt ve eylem yapılan ülke bayrağı bir arada olmalı. En ufak bir taşkınlık bile yaşanmamalı!"

VANDALLAR MÜZE DE YAKMIŞ
Güneydoğu'da yaşanan olaylarda kütüphane ve müzelerin de zarar gördüğü ortaya çıktı. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik yaptığı açıklamada, Diyarbakır Ziya Gökalp Müze binasının tamamen tahrip edildiğini, müzedeki 20 eserin çalındığını, çok sayıda kitabın da yakıldığını bildirdi. Açıklamada Siirt İl Halk Kütüphanesi ile Varto Kültür Merkezi'nin de yakıldığı ve kullanılamaz hale getirildiği belirtildi.