Anni veda

Yumurtalık kanserine yakalanan ve 1 aylık ömrünü hastane yerine ailesiyle geçirmeyi tercih eden Ann Ercan, hayata veda etti. Genç kadın sevenlerini hüzne boğdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2014 Güncelleme 01 Ekim 2014, 00:52
Anni veda

İÇİNDEKİLER

Henüz 38 yaşındaydı Ann Ercan... 2 çocuğuyla mutlu bir hayat sürerken, kanser belası yakasına yapıştı. Yaklaşık 1 ay önce yumurtalık kanseri olduğunu öğrenen Ann, doktorların, "İstersen hastanede tedavi ol, istersen evinde ailenle kal" teklifinde tercihini ailesinden yana kullandı. Geç teşhis konulduğu için kurtuluşu olmadığını bilen Ann, kaderine razı oldu. Eşi ve çocuklarıyla son günlerini mutlu geçirmek isteyen Ann, "Güzel yaşadım güzel ölüyorum" diyerek kansere meydan okudu.

GÜLE GÜLE CESUR YÜREK...

Cesaretiyle herkese örnek olan Ann Ercan, ömrünün baharındayken, dün hayata gözlerini yumdu. Gazeteci Fikret Ercan'ın gelini olan Ann Ercan'ın vefatı sevenlerini kahretti. Fikret Ercan, acı haberi Instagram'dan yazdığı mesajla şöyle duyurdu: "Güle güle cesur yürek kızım. Artık bizimle yaşayacaksın..."

HATIRA MEKTUPLAR


Ann Ercan; eşi Özgür, çocukları Zeytin ve Ronan'la birlikte ABD'de mutlu bir hayat sürerken kanser belasına yenik düştü. Genç kadın son röportajında, "Güzel yaşadım güzel ölüyorum. Hiç isyan etmedim. Hep şanslı bir insan oldum. Bunların hepsi başıma gelirken 'Neden ben?' demedim. Kötü bir şey olunca mı diyecektim" şeklinde konuşmuştu. 1 aylık ömründe ölüme hazırlandığını söyleyen Ann, sadece çocukları için üzüldüğünü belirtmişti. Ann Ercan, çocuklarına mektuplar yazıp videolar çekerek hatıra bıraktı.