Arda Uskan toprağa verildi

Dün hayatını kaybeden yazarımız Arda Uskan bugün toprağa verildi.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2014, 00:00 Güncelleme 29 Ağustos 2014, 15:56
Arda Uskan toprağa verildi

İÇİNDEKİLER

Karaciğer kanseri nedeniyle dün 67 yaşında vefat eden gazetemiz yazarı Arda Uskan'ın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.

Uskan için öğle vakti Takvim Gazetesi'nin Balmumcu'daki binası önünde tören düzenlendi. Uskan cenaze namazı Cuma namazını mütakiben Teşvikiye Camisi'nde kılındı. Törende taziyeleri, Arda Uskan'ın eşi Selda Uskan kabul etti.

Cenaze törenine, Takvim Gazetesi çalışanları, Süleyman Turan, Menderes Samancılar ve Ulvi Alacakaplan'ın da aralarında bulunduğu sinema, tiyatro ve basın dünyasından bir çok kişi bulundu.

Arda Uskan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınarak, cenaze aracına taşındı. Uskan'ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, Türkiye'de motor sporlarının gelişmesinde katkısı bulunan Şerif Yardımcı için Teşvikiye Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye eski
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve spor camiasından bazı isimler katıldı. Yardımcı'nın cenazesi de Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.