CIA ajanı Gülen Medyası

Söz konusu ABD ve İsrail olunca rengini belli etmekten kaçınmayan Gülen Medyası, yine tepki çekecek bir habere imza attı.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2014, 00:00 Güncelleme 19 Ağustos 2014, 21:14
CIA ajanı Gülen Medyası

İÇİNDEKİLER

ABD protesto gösterileriyle çalkalanırken hükümet yanlısı medya organları polis şiddetini ve hak ihlallerini görmezden gelmeye devam ediyor.

GÖSTERİCİ VE GAZETECİLERE KÖTÜ MUAMELE

Göstericiler ve bu gösterileri yayınlamaya çalışan muhalif gazeteciler yasa dışı muamelelere maruz kalırken hükümet yanlısı medya organları bu durum karşısında kör ve sağırları oynamayı tercih ediyor.

POLİS AŞIRI GÜÇ KULLANIYOR

ABD polisi, siyahi bir gencin polis tarafından katledilmesinden sonra başlayan Ferguson'daki olayları tek başına bastırmakta güçlük çekerken hükümete karşı tepkilerin dinmesini sağlamak için yer yer göstericilere karşı orantısız güç kullanmaktan da çekinmiyor.

AMERİKANCI GÜLEN MEDYASI

Ülkemiz de başta Gülen Medyası olmak üzere bazı basın ve medya kuruluşları Ferguson olaylarını gündeme getirme konusunda Amerikancı yayın politikası benimsemekte. Yaşanan bu son hadiseyle bu medya organları için artık ABD yandaşlığı reddedilemeyecek konuma geldi.

Gezi Parkı eylemleri esnasında hak ve özgürlükleri temel alarak yayın yapan paralel medyanın, söz konusu ABD olunca tavır değiştirmesine halkın da tepkisi büyük oldu.

İşte sosyal medyada yayınlanan Gülen Medyası'na yönelik sert eleştiriler:













,

Yalakalık Zaman'ı