Türk filmi!

Almanya'da tam bir Türk filmi sergilendi. Gurbetçi kız kendisini aldatan sevgilisinden intikam almak istedi gelinlik giydirdi. Fotoğraflarını çekip internete yükledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2014 Güncelleme 04 Nisan 2014, 00:59
Türk filmi!

İÇİNDEKİLER

Almanya'nın Hagen kentinde oturan Mustafa P. (30), Türk kızı 29 yaşındaki Nazende K. ile aşk yaşamaya başladı. İkili birkaç aylık birliktelikten sonra 2012 yılında evliliğe karar verdi. Genç kız, düğün hazırlıkları yaparken sevgilisinin başka bir kadınla imam nikahıyla evli olduğunu öğrendi. Dünyası yıkılan kız, hemen intikam planları yaptı. İki akrabasına durumu anlattı. Onların kendisine yardımcı olacağına dair söz vermesi üzerine, nişanlısı Mustafa P.'yi bir eve çağırdı. İçeri giren adam, bir anda saldırıya uğradı. Nazende K. önce dayak attırdığı nişanlısına, daha sonra düğün için aldığı gelinliği zorla giydirdi. İki kişi nişanlısını tutarken o da gelinlikli haliyle fotoğrafını çekerek bunu sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafı gören internet meraklıları, altına çeşitli yorumlar yaptı. Düştüğü durumdan utanan genç, soluğu mahkemede aldı. Hagen Mahkemesi'nde bu üç kişi hakkında "Kişilik haklarını ihlal, adam yaralama ve onur kırma suçlarından" dava açıldı.

300'ER EURO CEZA
Mustafa P'nin Avukatı Jörg Tigges "Müvekkillim o gelinliği gönüllü giymedi. Zorla giydirildi" diyerek sanıkların cezalandırılmasını istedi. Yaklaşık 2 yıldır devam eden dava, bir süre önce sonuçlandı. Hakim sanıkları 300'er euro tazminat ödemeye mahkum etti. Aldığı cezaya üzülmediğini belirten Nazende K., "O bunu hak etmişti. Dua etsin canını kurtardı" dedi.