Anahtar Gülen'de

Prof. Dr. Keleş, Pensilvanya merkezli telekulak çetesinin bilinmeyen yönlerini deşifre etti: Tüm dinlemelerin kasası Gülen'in odasında. Anahtar ise sadece onda

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2014 Güncelleme 23 Mart 2014, 00:53
Anahtar Gülen’de

İÇİNDEKİLER

Prof. Dr Ahmet Keleş Gülen Grubu içerisinde geçen 25 yılda yaşadıklarını anlattı. Yaptığı açıklamalar ise Gülen'in istihbarat şefi gibi hareket ettiğini gözler önüne serdi. Gülen'in en başından beri hizmeti, devleti ele geçirmek amacıyla kurduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Keleş, cemaatin organize şekilde istihbarat toplayarak güçlendiğini söyledi. Gülen'in yasa dışı dinleme ağını ise şu sözlerle özetledi:

'KASANIN ŞİFRESİ KRİPTOLUDUR'
"Çok modern cihazlarla dinlemeler yapıldı. Çok mahrem konular bile dinlemeye takıldı. Biz tüm bunlara şahit olduk. Hazırlanan raporlar, yetkililere ulaşmadan Gülen'e gelirdi. Bütün arşiv Gülen'in kasasındadır. Databank Gülen'dedir. Burada (Türkiye'de) Gülen'in hasırlı odasındaydı. Şimdi de Pensilvanya'daki odasındadır. Gülen'den başka kimse cemaatin bütün fotoğrafını bilmez, bilmesi de imkan dışıdır. O kasanın şifresini sadece Fethullan Gülen bilir. Herhangi bir durumda o kasayı açabilmesi için yine sadece Gülen'in bildiği 3 kişi vardır. O 3 kişi birbirini bilmez. O şifrenin 3'te birini her birine verir yani kriptoludur. Hiç kimse tek başına gidip o kasayı açamaz."