Türköne darbe çığırtkanlığına devam ediyor!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon kanalında AK Parti kapatılmalı diyerek kamuoyunda büyük tepki çeken Zaman Gazetesi yazarı Mümtazer Türköne, bu kez de Cemaat gazetesindeki köşesinde "AK Parti kapatılabilir" diyerek darbe çığırtkanlığına devam etti.

Giriş Tarihi 11 Şubat 2014, 00:00 Güncelleme 11 Şubat 2014, 20:45
Türköne darbe çığırtkanlığına devam ediyor!

İÇİNDEKİLER

Cemaat medyası 17 Aralık Operasyonu ile iktidardan uzaklaştırmayı beceremediği AK Parti için bu kez farklı taktikler deniyor. Halkın büyük bir çoğunluğunu oyuyla seçilmiş bir hükümeti yargı darbesiyle görevden uzaklaştırmayı amaçlayan Gülen Hareketi kamuoyu yaratmak için bunu yavaş yavaş sahip oldukları yayın organlarında yüksek sesle dile getirmeye başladılar.

Cemaat medyası bunu da yaptı!Cemaat medyası bunu da yaptı!

PARALEL DEVLETİN KALEMŞÖRÜ TÜRKÖNE!

Katıldığı televizyon programlarında mevzu bahis hukuk olunca süt dökmüş kediye dönen Mümtazer Türköne 11.02.2014 tarihli Zaman Gazetesindeki köşesinde söz konusu Gülen Cemaati ve onun kirli çıkarları olunca nedense birden bire anayasa profesörü kesildi.

Artık darbe heveskarlığını gizlemeyen Cemaat yazarı Türköne Zaman'daki köşesinde "AK Parti kapatılmalı" diye hüküm verdi.

Gülen neden ve nasıl yaşıyor ABD'de?Gülen neden ve nasıl yaşıyor ABD'de?

YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCISI'NI GÖREVE ÇAĞIRDI

İşte Türköne'nin o çok tepki çekecek yazısından bir bölüm:

"...Şayet AK Parti'nin finans kaynakları arasında bir dış kaynak mevcutsa, Siyasî Partiler Kanunu'nun 101/c hükmüne göre kapatma gerekçesi oluşmuş demektir. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, uygun delillerle Anayasa Mahkemesi'nin önüne bir iddianame koyarsa, AK Parti kapatılabilir. Üstelik bu kapatma kararı demokrasiye değil, yolsuzluğa karşı verilmiş olur..."

Aydın Doğan kendi ayağına kurşun sıkıyorAydın Doğan kendi ayağına kurşun sıkıyor

AK PARTİ'Yİ KAPATMAK İÇİN İTİFAK ARAYIŞI İÇİNDELER

AK Parti'nin kapatılması için muhalefete ve yargıtay başsavcılığına yol gösteren Türköne'nin tek amacı deşifre olan devlet içerisindeki derin yapılanmanın varlığını sürdürebilmesi için mevcut hükümetin ortadan kaldırılması...

Cemaat 3 yıldır Başbakan'ın ölmesini bekliyor!Cemaat 3 yıldır Başbakan'ın ölmesini bekliyor!