Paralel Devlet'in Yalova kaymakamı!

Fethullah Gülen’in sosyal medya üzerinden yayınlanan ses kayıtlarında Gülen Hareketi'nin önde gelen isimlerinden Hüseyin Gülerce için kullandığı ifadeler "Hüseyin Gülerce Paralel Devlet'in Yalova Kaymakamı mı?" dedirtti.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 15 Ocak 2014, 02:30
Paralel Devlet’in Yalova kaymakamı!

İÇİNDEKİLER

Fethullah Gülen'in esrarengiz bir şahısla yaptığı telefon görüşmelerinin ses kayıtlarının internete düşmesiyle Gülen Hareketi içindeki dengeler de yerle bir oldu. Gülen'in Hizmet Hareketi'nin önemli isimlerinden Hüseyin Gülerce için kullandığı ifadeler Gülerce'yi derinden yaralayacak cinsten.

GÜLEN: "SULHU BIRAK ŞİMDİ O ÖNEMLİ DEĞİL"
Hüseyin Gülerce'nin kaleme aldığı Cemaat ve Hükümet için Sulh isimli yazısı ile ilgili fikirleri sorulan Fethullah Gülen, yazıdan haberim yok zaten önemli de değil diyerek hayrete düşürdü. Gülen'in bu şoke edici sözleri yıllarını Hizmet'e adamış bir isim olan Hüseyin Gülerce'nin bir ananas kadar da mı değeri yok dedirtti.

BDDK'dan geçmezBDDK'dan geçmez

Toplumda Cemaat'in sözcüsü, Gülen'den sonra Hizmet Hareketi'nin 2. ismi olarak anılan Hüseyin Gülerce'nin aslında Gülen Grubu için çok da önem arz etmediği sosyal medyaya yansıyan bu telefon konuşmaları kayıtlarından sonra görülmüş oldu.

GÜLERCE'NİN BİR ANANAS KADAR BİLE DEĞERİ YOKMUŞ!
-Bir de efendim bugünkü şeyle alakalı, bugünkü Hüseyin Gülerce'nin yazısı o sulh mü o zatıalinizin bilgisi dahilinde mi yoksa kendiğilinden mi yazdığı bir şey?
- Fethullah Gülen: Hatırlayamadım. Nedir O?
- Efendim 3 şart koşuyor. 1. yolsuzlukların üzerine gidilsin diyor. Yani paralel yapı varsa onları tasfiye edebilir. 2. Dedikodu gıybet etmeyelim. Bu bütün ülkeyi rahatsız ediyor. Sulh yolunu teklif ediyor.
- Fethullah Gülen: Önemli değil.
- Başüstüne
- Haberim yok. Siz şimdi o meseleyi halledin. O meseleyi halledin.
- Başüstüne efendim. Hürmet ediyorum. Allah sağlık sıhhat versin.

Fethullah Gülen'le telefonda görüşen şahıs Gülen'e iş adamlarıyla yaptığı temasları anlatıyor ve onlara hediye ettiği ananasları söylüyor.

- Bu dostlarımıza Uganda'dan ananas falan gelmiş. İşte efendim onlara göndermiştim. Bugün teşekkür mektubu yazmış o Koç. Adamı da aradım. Yardımcısıyla görüştük.


Patronun kim Hoca!Patronun kim Hoca!