Talihsiz garson

Tramvay yolundaki otomobil, garsona çarptı. Genç havalandı ve karşıdaki otomobilin üzerine düştü. O aracın doktor olan sürücüsünün müdahalesine rağmen, gencin durumu ağır

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2013 Güncelleme 25 Ağustos 2013, 00:00
Talihsiz garson

İÇİNDEKİLER

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi binasının ana kapısının karşısındaki kafede çalışan 17 yaşındaki F.Ç., önceki gün saat 16.00 sıralarında siparişi yetiştirmek için yolun karşısına geçmek istedi. O sırada tramvay yolundan hızla gelen bir polis otosu, F.Ç.'ye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce yüksekliğe fırlayan Ç., İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nazmi Algan'ın kullandığı otomobilin ön kaputuna düştü. Kaputun üzerinden tramvay yoluna yuvarlanan garson F.Ç.'ye ilk müdahaleyi doktor Algan yaptı. Tramvay'ın geçmesinden hemen sonra raylara doğru koşan gencin aniden önüne çıktığını belirten polis memuru, doktorla birlikte kazazedenin başında ilk yardım ekiplerini bekledi. Olayı gören görgü tanıkları garsonun, yoldan geçen aracın üzerine düşmesiyle ölümden döndüğünü söyledi. Tramvay yolu üzerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı garson, olay yerine gelen ambulansla, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. F.Ç.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Genç garsonun, polis aracının çarpmasından sonra aracının önüne düştüğünü söyleyen doktor Nazmi Algan, çarpma sonucu gencin sol kolunda kırık, kalça ve bacaklarında ezik ve başından yediği darbe sonucu burnunda kanama meydana geldiği bilgisini verdi.

Mustafa KAYA