Ceza'evi

Aldatıldığı için boşanma davası açan Feryal Gülman, 'Eşim psikolojik şiddet uygulayabilir' dedi. Mahkeme, 81'lik çapkın işadamına 2 ay süreyle eve yaklaşmama cezası verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2013 Güncelleme 27 Temmuz 2013, 03:37
Ceza’evi

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatı, parmakla gösterilen Gülman çiftinin ayrılık haberiyle sarsıldı. Boşanma davasında ikinci perde açıldı. Feryal Gülman, kendisini aldatan 81 yaşındaki eşi Kemal Gülman için "eve yaklaşmama" cezası aldırdı. 21 yıllık yuvanın yıkılmasıyla sonuçlanan boşanma süreci, Kemal Gülman'ın Ulus'ta bir hastanede resepsiyonust olarak çalışan Tuluğ Bolverdi (22) ile yasak aşk yaşamasıyla patlak verdi.

10 GÜN HAPİS...
İhaneti 2 ay önce öğrenen Feryal Gülman, boşanma davası açtı. Gururu incinen Bayan Gülman, 200 milyon TL tazminat talep etti. Eşini aldatan işadamı ise aracıları devreye sokup, eşiyle barışmak istedi. Ancak reddedildi. Feryal Gülman, boşanma davası açtığı için "eşinin kendisine psikolojik şiddet uygulayabileceği ihtimalinin yüksek olduğunu" belirterek mahkemeye başvurdu. Gülman, eşinin ortak konutlarından uzaklaştırılması için "koruma tedbiri" verilmesini talep etti. Mahkeme kararına göre, şiddet uygulama ihtimaline karşı Kemal Gülman'ın Bebek'teki ortak konuttan 2 ay süreyle uzaklaştırılacak. İşadamı ihtiyaç halinde evdeki eşyalarını, kolluk görevlileriyle alabilecek. Kemal Bey, karara aykırı davranması halinde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacak.

ALİ OKTAY