Çapul turizm

Gezi olayları başladığında 'çapulcuyuz' diyerek Taksim'e çıktılar. İnsanları eyleme çağırdılar. Sosyetik ünlüler, protestodan sıkılınca soluğu ise Ege'nin eşsiz koylarında aldılar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2013 Güncelleme 03 Temmuz 2013, 01:32
Çapul turizm

İÇİNDEKİLER

Taksim olayları başladığında iş ve sanat dünyasından bir çok sosyetik isim de Gezi Parkı'na çıktı. Olaylar esnasında Taksim ve civarından sosyal medyada fotoğraf paylaşmak sosyetenin son modası oldu. Yüzlerce milyon lira servetleri bulunan isimler bununla da yetinmedi. Sosyal medyada sert mesajlar verip gençleri gösteriye çağırdı. Eylemcilere arka çıktı. Ancak bu yeni trend sosyetik ünlüleri bir müddet oyalayabildi.

Sosyete, eylem yapmaktan çabuk sıkıldı ya da yeni eylemler için güç depolamak gerekti. 'Biz de çapulcuyuz' diyerek sokaklara dökülen isimler havaların iyice ısınması ve olaylarla ilgili soruşturmaların hazırlanması sonucunda ortadan kayboldu.

MODA ÇABUK BİTTİ
Milyon dolarlık teknelerine koşan ünlüler çapulculuğu bıraktı, Gezi'yi uzaktan takip etmek için Batı kıyılarına kaçtı. "Ben de çapulcuyum" pankartıyla fotoğraf çektiren Cem Boyner, Ayvalık-Bodrum hattında turladı. Derin Mermerci, Ayşegül Dinçkök, Osman Çarmıklı, Türkbükü'ne demir attı. Hacı Sabancı ise St. Tropez'e uçtu. Özellikle Türkbükü'ndeki sohbetler 'Ne eylem yaptık ama' şeklinde olmaya başladı.

KİMLER YOK Kİ
Önce Gezi'de görünüp ardından soluğu mavi yolculuklarda alan diğer ünlüler arasında Ayşe Boyner, Şebnem ve Ceren Çapa, Feryal Gülman, Deniz Berdan, Merve Hasman, Siren Çarmıklı, Aslı Şen, Pelin Akat, Begüm Şen, Pınar Sabancı ve Yasemin Taciroğlu da yer aldı.

TAKSİM Meydanı'nda Gezi olaylarına destek için babası Cem Boyner ile beraber pankart açan Ayşe Boyner, şimdi ise yeni sevgilisi Ömer Donat ile beraber milyon dolarlık yatlarında tatilin keyfini çıkarıyor.

250 MİLYON LİRALIK GEZİ
Gezi Parkı olaylarında boy gösterip soluğu Ege'nin eşsiz koylarında alan sosyetik ünlüler tatillerini de beraber geçiriyor. Onlarca ultra lüks yatın demir attığı Türkbükü'nde ortaya çıkan resim ise yaklaşık 250 milyon lira değerinde...

Mevlüt YÜKSEL