Öpücük yumurtası

Ünlü tiyatrocu Ali Sürmeli, eski sevgilisi Sultan Eroğlu'nun yeni oyunundaki öpüşme sahnelerini kıskandı. Sürmeli oyuna gitti ve Eroğlu'nu yumurta yağmuruna tuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2013 Güncelleme 03 Mart 2013, 01:56
Öpücük yumurtası

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli, eski sevgilisine yumurta attı. Eski sevgilisi Sultan Eroğlu'nun rol aldığı 'Matmazel Juliet' oyununda öpüşme sahneleri olduğu için oyun sonunda kafasına yumurta attığı iddialarına cevap veren Ali Sürmeli, "Durumla ilgili konuşmak istemiyorum. Önümüzdeki günlerde basın toplantısı yapacağım" dedi. Olayı basına duyuran oyuncu Özge Özder, Sultan Eroğlu'nun durumunun iyi olduğunu ve 'Matmazel Juliet' isimli oyunun artık güvenlik tedbiri altında oynanacağını söyledi.

MAHKEMELİK OLDULAR
Özder olay anını ise şöyle anlattı: "Kendisi galaya katıldı ve yönetmen Mehmet Ergin'e rahatsızlığını iletti. Sultan'ı üzecek cümleler söyledi. Olay günü de geleceğini biliyorduk. Oyunun ortasında çıktı gitti. Tamamen gitti sandık. Oyunun sonunda Sultan'ı çağırıp 'Hadi gel tebrik edeceğiz' dendi. Yanına gidince Ali Sürmeli önceden hazırladığı yumurtaları şiddetli bir şekilde Sultan'ın kafasında patlattı." Olayın üzerine Sultan Ertuğrul, Özge Özder ve Teoman Kumbaracıbaşı, Ali Sürmeli hakkında suç duyurusunda bulundu.