Çekirge aşka yakalandı

Fatih Çekirge ve Gülümsün Özkök aşkını aylar önce TAKVİM duyurdu. Ayşe Arman ise paylaştığı fotoğraf ile bu aşkı belgeledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2012 Güncelleme 02 Aralık 2012, 00:00
Çekirge aşka yakalandı

İÇİNDEKİLER

Tam üç ay önce TAKVİM, Fatih Çekirge ile Gülümsün Özkök aşkını duyurmuştu. Taraflardan bu aşk haberine yalanlama gelmezken, medyatik çift gizli gizli aşklarını yaşamaya devam etti. Bu gizlilik düne kadar devam etti. Önceki gece dışarıda arkadaşlarıyla eğlenen çiftin mutluluk karesi, Ayşe Arman tarafından fotoğraflandı. Gazetecilik tarafı ağır basan Arman, bu fotoğrafı twitter'da paylaşınca, TAKVİM'in üç ay önce duyurduğu aşk ve Ertuğrul Özkök'ün Fatih Çekirge'ye kayınpeder olması belgelendi. Fatih Çekirge ve Gülümsün Özkök aylardır aşk yaşıyordu. Daha önce iki evlilik yaşayan ve her evliliği 10'ar yıl süren Çekirge bir röportajında "Evlilik bende kapanan bir şey nedense. İki kişinin bir evde birbirine alışmaya çalışması, aşkın sürprizini, heyecanını kaybettiriyor" demişti. Ama eski patronunu kızı Çekirge'nin kalbini üçüncü kez çaldı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK'E DAMAT
Daha önce yine Hürriyet gazetesinde görevli olan Ercan Saatçi ile evlenen Gülümsün Özkök ise, eski eşinden 2009'da boşanmıştı. O tarihten beri kalbini aşka kapatan Gülümsün Özkök aradığı aşkı bir kez daha medyada buldu. Medya dünyasını sallaması beklenen bu beraberlikle 54 yaşındaki Fatih Çekirge, Ertuğrul Özkök'ün damadı olacak.

EVLİLİK YAKIN
Hürriyet yayın direktörü Fatih Çekirge ve gazetenin eski genel yayın yönetmeni olan Ertuğrul Özkök'ün kızı olan Gülümsün Özkök söylentilere göre yeni yılda nikah masasına oturacak. Çekirge'nin iki evliliğinden Özkök'ün ise tek evliliğinden ikişer çocuğu bulunuyor. Söylentilere göre çocukları ve aile yakınlarını ile de evlilik fikrini paylaşan çiftin 2013'te bir kez daha evleneceği konuşuluyor.